طرز تهیه کیک با استویا

طرز تهیه کیک با استویا

مطالعه طرز تهیه کیک با استویا، برای دوستداران غذایی سالم، مبتلایان به دیابت و افرادی که قصد کاهش وزن دارند، بسیار لذت بخش خواهد بود. چرا که خوردن شیرینی جات و انواع کیک ها، برای این سری از افراد، خط قرمز محسوب می شود. در این مقاله قصد داریم با معرفی چند نمونه دستور تهیه کیک با استویا، این دغدغه را در شما رفع نماییم.

استویا یکی از بهترین شیرین کننده  های گیاهی، طبیعی و بدون کالری است. شکر معمولا عضوی جدایی ناپذیر در دستورات کیک پزی می باشد و همین امر جایگزینی آن با استویا را برای ما دشوار کرده است. چرا که میزان جایگزینی استویا با شکر هم، برای ما سوال می باشد؟ با ما همراه باشید، تا پاسخ تمامیه سوالات خود را دریابید.

چرا استویا شیرین کننده خوبی است؟

شیرین کننده استویا، شیرین کننده ای است طبیعی و بدون قند که از برگ استویا استخراج می شود. قرن هاست که از این گیاه طبیعی برای شیرین کردن غذاها و نوشیدنی ها استفاده می شود و اما امروزه روز، به تازگی، در بازار ایران، نظر مصرف کنندگان را جذب کرده است. برای خرید شیرین کننده استویا به لینک داده شده مراجعه کنید.

استویا یک جایگزین عالی برای شکر است که  با مصرف آن طعم شیرینی در دسرهای شما حفظ خواهد شد. اکنون می توانید کیک های مورد نظر خود را با دانستن اینکه بسیار سالم تر هستند بپزید!

استویا برای اکثر افراد تأثیر کمی بر قند خون دارد، بنابراین برای کسانی که از رژیم کم کربوهیدرات، رژیم کتو، دیابتی ها و یا کسانی که سعی در کاهش مصرف قند خود برای حفظ سلامتی دارند، عالی می باشد.

در زیر به بررسی نکات مثبت قابل توجه در استویا خواهیم پرداخت:

  1. کنترل سطح قند خون
  2. تثبیت قند خون
  3. بدون کالری
  4. طعمی مشابه شکر

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد استویا، به مقاله زیر مراجعه نمایید.

همچنین بخوانید:

استویا چیست؟

چرا استویا شیرین کننده خوبی است؟

شاید فکر کنید که کیک و شیرینی جزو غذاهایی است که برای دیابتی ها مضر و ممنوع است. درست است که مصرف شیرینی برای دیابتی ها اصلا توصیه نمی شود اما شیرین کننده ای که در تهیه کیک استفاده می شود، بی ضرر است و مخصوص بیماران دیابتی تولید می شود. علاوه بر شیرینی غذاهای دیگری نیز می باشد که دیابتی ها باید از مصرف آن خودداری کنند. بنابراین باید یک لیست از بهترین و بدترین غذا برای دیابتی ها را تهیه کرده و در رژیم غذایی روزانه خود از آن استفاده کنند.

طرز تهیه کیک با شیرین کننده استویا

در زیر چند تا از بهترین کیک های بدون شکر را که با جایگزینی استویا پخته می شوند را برای شما قرار دادیم! در زیر هم تعدادی از آنها را برای شما نام برده ایم.مطمئناً یکی را پیدا خواهید کرد که دوستش داشته باشید!

  1. کرامبل سیب
  2. براونی
  3. کیک هویج
  4. کیک قهوه کم کربوهیدرات
  5. کوکی های شکلاتی کتو با استویا
  6. طرز تهیه شکلات با استویا
طرز تهیه شیرینی با استویا

شما می توانید این دسر های رژیمی و خوشمزه را با انواع چای و نوشیدنی های گرم و یا شربت های خنک در فصل تابستان میل کنید. پیشنهاد ما به شما شربت خاکشیر و تخم شربتی است. این شربت را می توانید در طعم های مختلف، درست کنید و سرو کنید.

کرامبل سیب تهیه شده با شکر رژیمی استویا

کرامبل سیب تهیه شده با استویا

در این کیک ها از بهترین جایگزین برای شکر استفاده شده است که کالری نیز ندارد و کاملا حرفه ای پخت می شوند.  مصرف نکردن شکر، به این معنی نیست که نمی توانید یک کیک تولد عالی داشته باشید.

مواد مورد نیاز برای پخت:

  1. یک قالب کره 100 گرمی آب شده
  2. 1/3 پیمانه آب
  3. 3/4 پیمانه آرد
  4. 2 قاشق غذاخوری استویا
  5. 2 قاشق غذاخوری شکر رژیمی استویا
  6. 1/2 قاشق غذاخوری دارچین
  7. 5 سیب هسته دار، پوست کنده و ورقه شده

مراحل پخت:

  1. سیب های خود را پوست بگیرید، هسته بگیرید و به صورت ورقه ای برش دهید.
  2. فر خود را با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کنید.
  3. یک پیرکس 9*9 عمق دار را با اسپری نچسب چرب کنید.
  4. سیب ها را به تابه پیرکس اضافه کنید و آب را روی آن ها بریزید.
  5. روی آنها دارچین بزنید.
  6. در یک کاسه آرد، استویا و کره را با هم مخلوط کنید تا نرم شوند و روی سیب ها بپاشید و به مدت 40 دقیقه بدون درپوش بپزید.

اگر از نوشیدنی های گرم کنار کیک خود لذت نمی برید و نوشیدن آب میوه های طبیعی با کیک خود را ترجیح می دهید، شیر موز رژیمی را حتما در کنار این کیک امتحان کنید.

طرز تهیه کیک بروانی با شکر رژیمی

دستور العمل های زیادی برای براونی وجود دارد. اما این دستور هم کم کالری و هم به نوعی رژیمی می باشد.

مواد مورد نیاز برای پخت:

  1. یک قالب کره 100 گرمی به قطعات کوچک بریده شود
  2. 1/2 قاشق چایخوری نمک
  3. 3/4 پیمانه پودر کاکائو
  4. 2 و 1/2 قاشق غذاخوری استویا
  5. 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
  6. 2 عدد تخم مرغ بزرگ
  7. 1/3 پیمانه آرد همه منظوره
براونی با استویا

مراحل پخت:

  1. ابتدا فر را با دمای 160 درجه گرم کنید .
  2. یک ظرف فر 8*8 اینچی را با فویل بپوشانید و فویل را با اسپری نچسب بپوشانید.
  3. حالا روی حرارت متوسط ​​کره را در یک قابلمه کوچک آب کنید. بگذارید کمی خنک شود.
  4. در یک کاسه متوسط ​​شیرین کننده طبیعی، کاکائو و نمک را با همزن بزنید.
  5. کره را داخل مواد خشک بریزید و مدام هم بزنید تا مخلوط شود.
  6. سپس عصاره وانیل را اضافه کنید.
  7. تخم مرغ ها را به صورت یکی یکی اضافه کرده و هم بزنید.
  8. سپس آرد را اضافه کرده و مواد را مخلوط کنید.
  9. بپزید تا زمانی که رویه کیک شروع به ترک خوردن کند. حدود 25-30 دقیقه زمان برای پخت نیاز می باشد
  10. .حالا محتویات پیرکس را به توری سیمی منتقل کنید و بگذارید کاملا خنک شود.
  11. سپس می توانید بعد از خنک شدن آن را به همراه بستنی بدون قند سرو کنید. این موضوع کاملا به سلیقه شما بستگی دارد.

همچنین بخوانید:

بستنی بدون قند

کیک قهوه کم کربوهیدرات دیابتی خوشمزه با استویا

اگر از آن دسته افرادی هستید که نمی توانید قهوه خود را بدون چیزی شیرین بنوشید، پیشنهاد ما به شما این کیک می باشد.

مواد مورد نیاز برای پخت:

  1. 1 پیمانه آرد بادام
  2. 1/3 پیمانه آرد نارگیل
  3. 2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
  4. 1 قاشق چایخوری دارچین آسیاب شده
  5. کمی نمک
  6. 6 قاشق غذاخوری کره
  7. 1/3 پیمانه استویا

مواد مورد نیاز برای رویه:

  1. 2 قاشق غذاخوری کره
  2. 1 پیمانه سیب خرد شده به قطعات کوچک
  3. 1/4 پیمانه استویا
  4. 1 قاشق چایخوری دارچین آسیاب شده
  5. 3/4 پیمانه آرد بادام
  6. 1/4 پیمانه گردو، خرد شده

مراحل پخت:

  1. فر را با دمای 180 درجه گرم کنید.
  2. یک قالب کیک ۸ سانتی را با کاغذ روغنی بپوشانید. کنار بگذارید.
  3. برای تهیه رویه، کره را در یک تابه بزرگ روی حرارت متوسط ​​آب کنید.
  4. سیب ها، شیرین کننده و دارچین را اضافه کنید و به مدت 2 دقیقه بپزید و مدام هم بزنید.
  5. از روی حرارت بردارید، آرد بادام و گردوی خرد شده را اضافه کنید.
  6. برای تهیه کیک، آرد بادام، آرد نارگیل، بکینگ پودر، دارچین و نمک را در یک کاسه با هم مخلوط کنید.
  7. شیرین کننده و کره را با مخلوط قاطی کرده و هم بزنید.
  8. تخم مرغ ها را اضافه کنید و هم بزنید تا ترکیب شوند.
  9. عصاره وانیل، مخلوط آرد بادام و شیر را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند.
  10. خمیر را در قالب کیک آماده شده منتقل کنید.
  11. رویه را به طور یکنواخت روی خمیر کیک بریزید و پخش کنید.
  12. مدت 45 تا 55 دقیقه یا تا زمانی که خلال دندانی که در مرکز فرو کرده اید تمیز بیرون بیاید بپزید.
  13. قبل از سرو از فر خارج کنید و اجازه دهید خنک شود.

اگر عادت به شیرین کردن چای، دمنوش و یا قهوه خود دارید، استفاده از حبه استویا، به عنوان شیرین کننده ای طبیعی و گیاهی، برای شما بی ضرر و بلا مانع می باشد.

کیک هویج با استویا

کیک هویج با استویا

برای درست کردن این کیک خوشمزه، سالم و رژیمی، فقط به چند ماده مختصر نیاز دارید.

مواد مورد نیاز برای پخت:

  1. 1/4 پیمانه آب یا شیر کم چرب
  2. نصف قاشق مرباخوری پودر دارچین
  3. 1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
  4. 1 قاشق غذاخوری گردو خورد شده
  5. 1/2 پیمانه هویج رنده شده
  6. 2 عدد تخم مرغ
  7. 2 لیوان و نصفی آرد
  8. 1 قاشق مرباخوری شیرین کننده و یا شکر استویا

مراحل پخت:

  1.  در ظرفی جداگانه تخم‌مرغ‌ها را بشکنید و با استفاده از چنگال یا همزن برقی به خوبی هم بزنید تا زرده و سفیده کاملا یکدست شوند.
  2. بعد از آن می توانید شکر استویا را به تخم مرغ ها اضافه کرده و دوباره با استفاده از چنگال یا همزن برقی به خوبی هم بزنید تا یکدست شده و پف کند.
  3. در مرحله بعد، مقدار آب و یا شیر را به ترکیب تهیه شده اضافه کرده و با استفاده از همزن برقی به مدت ۱ دقیقه به خوبی هم بزنید تا مواد به خوبی با یکدیگر مخلوط شوند.
  4. در ظرفی جداگانه آرد و بیکینگ پودر را به خوبی الک کنید تا ذرات درشت و به هم چسبیده از یکدیگر جدا شوند.
  5. سپس آرد و بکینگ پودر الک شده را به ترکیب اصلی اضافه کنید و با استفاده از لیسک آنها را با یکدیگر مخلوط نمایید تا مواد کاملاً با هم ترکیب شود.
  6. در مرحله بعد دارچین، گردوی خرد شده و هویج رنده شده را به ترکیب افزوده و دوباره با استفاده از لیسک آنها را مخلوط کنید تا کاملاً با یکدیگر ترکیب شده و آماده پختن گردند.
  7. قالب مخصوص تهیه کیک را حتماً چرب نموده و سپس ترکیب تهیه شده را در آن خالی کنید، سپس به مدت ۴۵ دقیقه مواد را در فر قرار دهید. دمای فر را نیز بر روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید تا کیک به خوبی پخته شود.
  8. بعد از اتمام کار و آماده شدن کیک، می توانید برای تزیین آن از پودر دارچین و گردو های خرد شده استفاده کنید.

اگر به طرز تهیه کیک های رژیمی علاقه مندید، به لینک زیر مراجعه کرده تا با طرز تهیه کاپ کیکی لطیف و خوشمزه، آشنا شوید.

طرز تهیه کوکی با استویا

عموما کوکی های رژیمی و به خصوص مناسب رژیم کتو، اکثرا خشک و شکننده هستند. برعکس، این کوکی ها فوق العاده نرم و کره ای هستند. خمیر بادام موجود در این کوکی به راحتی از فروشگاه های لوازم قنادی تهیه شده و در دسترس شما می باشد. اگر علاقه مند هستید که بدانید رژیم کتو چیست؟ به لینک داده شده مراجعه کنید.

کوکی های شکلاتی کتو با استویا

برای درست کردن این کوکی های خوشمزه، سالم و رژیمی، فقط به چند ماده مختصر نیاز دارید.

مواد مورد نیاز برای پخت:

  1. 6 قاشق غذاخوری کره نرم
  2. 1/4 قاشق چایخوری نمک
  3. 1/4 قاشق چایخوری جوش شیرین
  4. 1 قاشق چایخوری پودر استویا
  5. 1/2 پیمانه شکلات تکه ای
  6. 1 عدد تخم مرغ بزرگ
  7. 1 و 1/2 پیمانه آرد بادام
طرز تهیه کوکی با استویا

مراحل پخت:

  1. فر را با دمای 180 درجه گرم کنید.
  2. روی سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.
  3. در یک کاسه بزرگ، با استفاده از همزن برقی دستی با سرعت متوسط، کره، پودر استویا، وانیل و تخم مرغ را با هم مخلوط کنید.
  4. آرد بادام را به تدریج با ½ فنجان مخلوط کنید تا خوب مخلوط شود. سپس نمک و جوش شیرین را با هم مخلوط کنید.
  5. چیپس های شکلاتی را به مواد اضافه کنید.
  6. خمیر را با قاشق به فاصله دو سانتی متر از هم، در ورقه کوکی آماده شده بریزید.
  7. کوکی ها را بپزید تا کمی قهوه ای شوند. بسته به اینکه فر شما چقدر گرم کار می کند، ممکن است بین 12 تا 20 دقیقه طول بکشد.
  8. قبل از لذت بردن از شیرینی ها، اجازه دهید حدود 20 دقیقه روی ورقه پخت خنک شوند.

اگر طرفدار کوکی هستید، پس حتما از بیسکوئیت های بدون شکر نیز لذت می برید. بی لو به منظور تامین سلامتی شما، بیسکویت های بدون شکر را تولید کرده است. با مراجعه کردن به لینک زیر می توانید از این بیسکویت ها خریداری کنید.

طرز تهیه شکلات با استویا

این شکلات‌های بدون شکر خانگی با استویا، قند اضافه‌ای ندارند. در زیر به بررسی طرز تهیه شکلات با استویا می پردازیم:

مواد مورد نیاز:

  • 1 فنجان کاکائو تلخ
  • 100 گرم کره کاکائو
  • 1/2 قاشق چایخوری پودر استویا
  • 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل

طرز تهیه:

  • کره کاکائو را ذوب کنید.
  • پودر کاکائو و استویا را هم بزنید.
  • روی حرارت قرار دهید تا مواد خشک کاملاً مخلوط شوند.
  • از روی حرارت بردارید و عصاره وانیل را اضافه کنید.
  • در قالب های شکلات تخته ای بریزید.
طرز تهیه شکلات با استویا

دستورات غذایی که با آن ها آشنا شده اید، همگی رژیمی هستند و بدون شکر. امروزه با توجه به سبک زندگی و فعالیت کمتر در طول روز، باید برای سلامتی و لایف استایل سالم، برخی از مواد غذایی از جمله شکر سفید را از زندگی حذف کنیم. اما با توجه به استفاده طولانی مدت از شکر و قند های مصنوعی و جایگزین آن با شیرین کننده های طبیعی بی لو، باید این کار طبق اصول و قواعدی انجام شود که بدن به آن عادت کند. بنابراین شما نیاز به یک راهنما برای حذف شکر دارید. به لینک زیر مراجعه کنید و از راهنمایی های آن استفاده کنید.

طرز تهیه کیک با شکر رژیمی

نتیجه گیری طرز تهیه کیک با استویا

امروزه روز رژیم غذایی در بسیاری از خانه ها، خورد و خوراک افراد را تحت تاثیر و تغییر قرار داده است. بسیاری از افراد، شیرینی و کیک را جزئی جدایی ناپذیر از رژیم غذایی خود می دانند و اگر هم حذف کنند کاری دشوار برای آنها خواهد بود.

با توجه به مضرات شکر و چاق کنندگی آن، در این مقاله برای شما طرز تهیه کیک با استویا، شیرین کننده ای گیاهی و طبیعی را آورده ایم و مختصری از علل جایگزینی استویا و خواص استویا را نیز، بیان کردیم.

در ادامه، دستورات مختلفی از کیک، شکلات و کوکی را که در آنها از استویا به عنوان شکر استفاده شده آورده ایم. امیدواریم کیک رژیمی و سالم خود را از میان دستورات درست کرده و لذت خوردن آن را در کنار چای و یا قهوه ای گرم، ببرید.

آخرین دستور های آشپزی

7 دیدگاه در “طرز تهیه کیک با استویا

  1. سمانه حسنی گفت:

    خیلی مطلب خوبی بود دستور کیک ها هم عالی بود .من مادرم دیابت داره و عاشق کیک و شیرینه چقدر خوبه که با استویا میشه بازم براش کیک درست کرد.
    خوبیش اینکه دیگه یواشکی کیک های بیرون رو نمیخوره

    1. r@abdi137280 گفت:

      سلام سمانه عزیز
      خوشحال هستیم که مطلب براتون مفید بوده.
      درسته کیک هایی که بیرون تهیه می شوند، در تهیه آن ها از شکر هم استفاده شده که به شدت برای بیماران دیابتی مضر هست. اما خودتون داخل خونه می توانید به وسیله شیرین کننده استویا که طعم و مزه شیرین تری به نسبت شکر دارد، اما برای دیابتی ها تولید می شود، استفاده کنید و کیک و شیرینی های خوشمزه درست کنید.

  2. عاشق مادر گفت:

    سلام اولین بار است که می خواهم از دستور پخت شما استفاده کنم . امیدوارم خوب از آب دربیاد.
    شیرینی های استویای بیرون خیلی گرونه … براونی کیلویی یک میلیون و دویست

    1. r@abdi137280 گفت:

      سلام دوست عزیز
      استویا مخصوص آشپزی بافت خوبی به کیک و شیرینی شما می دهد. همچنین طعم آن شیرین و خوشمزه است. خوشحالیم که دستورات آشپزی مورد پسنده بود. بعد از پخت نیز نظرتون رو برامون به اشتراک بگذارید.

  3. کتابدار گفت:

    سلام برای براونی به جای پودر کاکایو می توانم از شکلات تلخ تخته ای استفاده کنم؟
    اگر آری
    چه میزان و چگونه؟

    1. r@abdi137280 گفت:

      سلام دوست عزیز
      بله با شکلات تخته ای هم امکان پذیر است. کافی است تا شکلات تلخ را به همراه کره بن ماری و ذوب کنید و سپس به مواد خشک اضافه کنید. حدود 100 گرم الی 150 گرم نیز شکلات تخته ای نیاز دارید. پیشنهاد می کنیم برای تهیه شکلات تخته ای از شکلات های بدون قند استویا بی لو استفاده کنید. از طریق لینک زیر می توانید نسبت به تهیه آن اقدام کنید.
      https://below.ir/product/stevia-chocolate/

      1. کتابدار گفت:

        سپاسسسسسسسسسسسس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همیشه اولین نفر باشید! برای اطلاع از آخرین تخفیف‌ها و جدیدترین کالاها در خبرنامه ثبت‌نام کنید.

سبد خرید
ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟

فروشگاه
0 علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من