سوالات متداول

بلی، شیرین کننده های بی لو حاوی عصاره گیاه استویا بوده و طعم این شیرین کننده ها نزدیک ترین طعم به قند و شکر معمولی است.

شیرین کنندگی شیرین کننده های بی لو در قیاس با شکر بیشتر است و لذا در مصرف مشابه شکر باعث کاهش کالری مصرفی می شود. به طور مثال اگر شما از شیرین کردن یک فنجان چای با 2 قاشق چایخوری شکر لذت می برید 16 الی 20 کالری با مصرف آن وارد بدن می نمایید. اگر شیرین کننده بی لو را جاگزین کنید تنها 3 کالری وارد بدن شما شده است

قدرت شیرین کنندگی عصاره گیاه استویا نسبت به شکر (حدود 300 برابر) بسیار بالاتر است و لذا برای بهبود ذائقه مصرف آن از ترکیبات مکمل و پر کننده استفاده می شود. مالتودکسترین از هیدولیز نشاسته ذرت به دست می آید و عمومی ترین پر کننده در ترکیبات شیرین کننده های جایگزین شکر در جهان است. شایان ذکر است مالتودکسترین استفاده شده در ترکیبات شیرین کننده های بی‌لو با شاخص de بین 10 الی 12 بوده که با مالتودکسترین عمومی مورد استفاده در صنایع غذایی متفاوت است.

ایزومالت نوعی قند الکلی است که از چقندر قند به دست می آید و دارای شاخص گلایسمیک (با شاخص گلایسمیک غذاها می‌توانید بفهمید که کربوهیدرات داخل غذا با چه سرعتی به گلوکز تبدیل می‌شود.) بسیار پایینی بوده و مصرف آن برای افراد دیابتی مجاز است.

دکستروز از شربت ذرت استخراج شده و به گلوکز ذرت مشهور است. در خصوص ابهامات مصرف دکستروز در برخی رژیم های غذایی، لازم به ذکر است دکستروز موجود در شیرین کننده های بی لو بسیار کم و از نوع دکستروز مونو هیدرات (مرطوب) است. لذا علاوه بر اینکه از افت قند خون در مصارف زیاد عصاره گیاه استویا جلوگیری می کنند، در تسریع دفع شیرین کننده از بدن از طریق ادرار بسیار موثر است.

بلی، شیرین کننده های بی لو حاوی فیبر خوراکی از نوع اینولین بوده که باعث بهبود عملکرد سیستم گوارش می شود.

شیرین کننده های بی لو نیز مانند سایر شیرین کننده های میزانی کربوهیدرات دارند ولی این میزان در هر سهم مصرف شیرین کننده ناچیز است. بسیار مهم است که مصرف کنندگان محترم با بررسی جدول غذایی هر سهم مصرف مندرج روی بسته بندی محصولات، میزان مجاز مصرف روزانه مطابق با محدودیت های شخصی را محاسبه نمایند. شایان ذکر است شیرین کننده های کتو بی‌لو حداقل کربوهیدرات را داشته و مناسب برای رژیم های غذایی لوکرب می باشد.

شیرین کننده های بی لو بر خلاف شکر باعث افزایش قند خون نمی شوند و مصرف آنها برای مبتلایان به دیابت مجاز است. البته شیرین کننده های بی لو نیز مانند سایر شیرین کننده های میزانی کربوهیدرات دارند ولی این میزان در هر سهم مصرف شیرین کننده های ناچیز است. بسیار مهم است که مصرف کنندگان محترم با بررسی جدول غذایی هر سهم مصرف مندرج روی بسته بندی محصولات، میزان مجاز مصرف روزانه مطابق با محدودیت های شخصی را محاسبه نمایند

مصرف شیرین کننده های بی لود طی دوره بارداری و شیردهی مجاز است. البته پیشنهاد می شود حتما در دوره بارداری و شیردهی جهت تامین نیازهای جنین و نوزاد با مشاورین تغذیه مشورت نمایید.

در ترکیبات شیرین کننده های بی لو از هیچ گونه پروتئین حیوانی استفاده نشده و مصرف آن برای گیاه خواران مجاز است. همچنین شایان ذکر است ترکیبات شیرین کننده های بی لو تغییر ژنتیکی یافته نبوده و همچنین فاقد گلوتن می باشد

با توجه به کاهش کالری مصرفی پس از جایگزین کردن شکر با شیرین کننده های بی لو در رژیم غذایی روزانه، تاثیر قابل توجهی در حفظ تناسب اندام و موفقیت رژیم های لاغری خواهید دید. با میزان کمی از شیرین کننده های بی لو می توانید لذت شیرینی را همانند شکر ببرید و از اضافه وزن و چاقی هم در امان باشید.

شیرین کننده های کتو بی لو نیز حداقل کربوهیدرات را دارند. با توجه به کاهش کالری مصرفی پس از جایگزین کردن شکر با شیرین کننده های بی لو در رژیم غذایی روزانه، تاثیر قابل توجهی در حفظ تناسب اندام و موفقیت رژیم های لاغری خواهید دید.

شیرین کننده های کتو بی لو نیز حداقل کربوهیدرات را دارند. با توجه به کاهش کالری مصرفی پس از جایگزین کردن شکر با شیرین کننده های بی لو در رژیم غذایی روزانه، تاثیر قابل توجهی در حفظ تناسب اندام و موفقیت رژیم های لاغری خواهید دید.

شیرین کننده کم کالری مخصوص آشپزی برای استفاده در پخت و تهیه شیرینیجات و انواع دسر فرموله شده است. تحمل درجه حرارت و پایداری این شیرین کننده آن را به یک جایگزین تمام عیار در آشپزخانه تبدیل کرده است.

کافی است در دستور پخت شیرینی جات، شیرین کننده کم کالری مخصوص آشپزی بی لو را جایگزین شکر و شربت شیرین کننده بی لو را جایگزین سیروپ یا عسل نمایید. توجه داشته باشید که شیرینی جات بدون شکر حاوی شیرین کننده های بی لو (خصوصا کیک های اسفنجی) در زمان کوتاه تری نسبت به شیرینجات معمولی در فر آماده خواهند شد.

شربت شیرین کننده بی لو جایگزین مناسبی برای سیروپ های قندی است که بعنوان چاشنی و شیرین کننده برای شیرین کردن نوشیدنی ها، چاشنی صبحانه و استفاده در آشپزی مورد استفاده قرار می گیرد. شیرینی این شربت بر پایه عصاره گیاه استویا بوده و بسیار کم کالری و بدون شکر می باشد.

حبه های بدون شکر بی لو در طعم های زعفران، هل، دارچین و زنجبیل تولید و عرضه می گردد. شایان ذکر است این حبه ها فاقد هر گونه رنگ و طعم دهنده مصنوعی بوده و از خود زعفران، پودر هل، دارچین و زنجبیل آسیاب شده در ترکیبات آن استفاده می گردد.

حبه های بدون شکر بی لو نسبت به قند معمولی پایداری کمتری در مقابل رطوبت دارند ولی با توجه به شیرینی ویژه آن همچنان مکمل مناسبی برای چای و دمنوش می باشد. تیم تحقیق و توسعه مجموعه کماکان مشغول بهبود مستمر پایداری حبه ها ضمن حفظ کیفیت و سلامت ترکیبات می باشد.

شیرین کننده های بی لو حاصل 14 سال پژوهش است و دانش فنی تولید این شیرین کننده به ثبت اختراع رسیده است. غیر از تامین برخی از مواد اولیه که از خارج از کشور آلمان تامین می شود سایر فرآیند های تولید این شیرین کننده ها در ایران انجام می شود.

ترکیبات شیرین کننده های بی لو 100 درصد فاقد شکر و همچنین فاقد شیرین کننده های مصنوعی ابهام برانگیز است. تحمل و پایداری در درجه حرارت بالا، طعم مطبوع و منطبق با ذائقه ایرانی دیگر مزیت شیرین کننده های بی لو می باشد.

پیشنها ما استفاده از شربت شیرین کننده بی لو برای تهیه مربا و مارمالاد می باشد. برای اطلاعات بیشتر به وبلاگ و بخش دستور پخت مراجعه نمایید.

شیرین کننده کم کالری مخصوص نوشیدنی که در بسته بندی های 100، 300 گرمی و همچنین به صورت ساشه های 40 و 80 عددی عرضه می شود 10 برابر شیرین تر از شکر بوده و تنها با مصرف مقدار بسیار کمی شما می توانید نوشیدنی های سرد و گرم خود را شیرین نمایید. ولی شیرین کننده کم کالری مخصوص آشپزی معادل شکر شیرین است و به گونه ای فرموله شده که بدون تغییر در دستور پخت و تهیه شیرینیجات جایگزین شکر شود.