طرز تهیه کوکی و شیرینی کتویی

طرز تهیه کوکی و شیرینی کتویی

در این مطلب سعی داریم تا شما را با طرز تهیه کوکی و شیرینی کتویی آشنا کنیم. منظور از کلمه کتویی، هر ماده غذایی است که بر اساس دستور مورد نظر در رژیم کتوژنیک مورد استفاده قرار می گیرد. به عبارت دیگر، رژیم کتوژنیک یکی از رژیم های لاغری و چربی سوزی بوده که در مدت زمان نسبتا کوتاهی قادر است تا وزن بدن را کاهش دهد. در رژیم کتوژنیک، مواد غذایی بر اساس دستور خاصی (کربوهیدرات حداقل و چربی و پروتئین حداکثر) تهیه می شوند، به همین دلیل به آن ها مواد غذایی کتویی گفته می شود.

کوکی و شیرینی از جمله مواد خوراکی بسیار خوشمزه ای هستند که در حالت عادی کالری بسیار بالایی دارند. کالری بالای آن ها استفاده از این مدل خوراکی ها را در رژیم کتوژنیک مجاز نمی داند، بنابراین به یک دستور پخت کتویی برای مصرف این مدل خوراکی ها نیاز خواهد بود. در این مقاله سعی داریم تا شما را با طرز تهیه چند مدل شیرینی کتویی آشنا کنیم، پس با بیلو همراه باشید.

فیلم آشنایی با دستور تهیه کوکی و شیرینی کتویی

شما در این فیلم می توانید با دستور های تهیه کوکی و شیرینی کتویی آشنا شوید. تمامی این شیرینی های خوشمزه دارای کالری پایینی بوده و مطابق با رژیم کتو یعنی کربوهیدارت و قند پایین می باشد.

آشنایی با طرز تهیه کوکی و شیرینی کتویی

به منظور آشنایی با طرز تهیه کوکی و شیرینی کتویی، این قسمت را مطالعه نمایید. به عنوان یک میان وعده در رژیم کتوژنیک، می توان از کوکی و شیرینی کتویی استفاده کرد. به واسطه اینکه در رژیم کتوژنیک، مصرف کربوهیدرات به مقدار بسیار زیادی محدود می شود، افراد تصور می کنند که در صورت داشتن رژیم کتوژنیک، باید با انواع شیرینی ها و کوکی ها خداحافظی نمایند. این افراد نمی دانند که با رعایت یک دستور غذایی ساده و راحت می توانند به راحتی شیرینی ها و کوکی های رژیمی و کتویی را در رژیم خود جای دهند.

به عنوان مثال، در طرز تهیه شکلات تلخ در رژیم کتویی می توان از استویا استفاده کرد. کالری استویا بسیار پایین بوده و به کاهش وزن کمک خواهد کرد. البته توجه به این نکته نیز ضروری است که جایگاه استویا در رژیم کتوژنیک بسیار موثر می باشد. در ادامه به معرفی طرز تهیه شیرینی های کتویی خواهیم پرداخت.

همچنین بخوانید:

کالری استویا

طرز تهیه کوکی و شکلات بدون قند

طرز تهیه کوکی نارگیلی کتویی

طرز تهیه کوکی نارگیلی کتویی برای افرادی که تحت رژیم کتویی قرار دارند، بسیار مفید می باشد. در صورتی که شما هم تحت رژیم کتویی قرار دارید و نگران میزان کربوهیدرات مصرفی خود هستید، توصیه می کنیم تا این کوکی نارگیلی کتویی را امتحان کنید. به منظور تهیه کوکی نارگیلی کتویی به مواد زیر نیاز دارید:

همان طور که مشاهده کردید، در تهیه این کوکی کتویی از شکر و تخم مرغ استفاده نمی شود. به منظور شروع کار، ابتدا تمامی مواد را داخل یک ظرف شیشه ای ریخته و به خوبی مخلوط نمایید. وظیفه آرد بادام این است که به شکل گرفتن کوکی کتویی کمک کند، این در حالی است که روغن نارگیل نیز کمک می کند تا شما به راحتی کوکی ها را فرم دهید. البته توجه کنید که اگر خمیر به دست آمده کمی خشک بود و تکه تکه شد، بهتر است مقدار بیشتری عصاره استویا به آن اضافه نمایید. اگر تمایل داشتید تا کوکی شیرینی بیشتری داشته باشد می توانید از شیرین کننده کتویی استفاده کنید.

پس از آماده شدن مخلوط، توپک های متوسط را از خمیر جدا کرده و با فاصله از هم درون یک سینی قرار دهید. بهتر است، با ته قاشق و یا کف دسته، کمی روی سطح کوکی ها را فشار داده تا فرم مناسب تری داشته باشند. در این مرحله شما دو انتخاب دارید، فر یا فریزر! در صورتی که زمان کمی (حدود 15 دقیقه) در اختیار دارید، می توانید از فریزر استفاده کنید؛ اما در صورتی که وقت برای شما اهمیتی ندارد، بهتر است از فر استفاده نمایید. این کوکی دارای 124 کیلو کالری در هر 10 عدد بوده و دارای 1 گرم پروتئین، 13 گرم چربی و 3 گرم کربوهیدرات می باشد.

همچنین بخوانید:

کربوهیدرات چیست؟

طرز تهیه کوکی نارگیلی کتویی

استویا نام گیاهی است که دارای گلیکوزید های طبیعی است. این ماده خاصیت شیرین شدن دارد. مناسب ترین جانشین شکر، استویا و شیرین کننده های درست شده از این گیاه می باشد.

 

امروزه مجموعه بزرگ بی لو از استویا برای تولید شیرین کننده ها استفاده می کند. بدین ترتیب شما با خرید شیرین کننده استویا، می توانید از این ماده برای تهیه کوکی و شیرینی استفاده کنید. اما با توجه به این مورد که در رژیم کتو حذف قند و کم کردن کربوهیدارت، شرط اصلی است، بنابراین نیاز دارید تا شیرین کننده مخصوص کتو استویا را از بی لو خریداری کنید.

طرز تهیه براونی کتویی

در صورتی که با براونی آشنایی ندارید، باید عنوان کنیم که براونی نوعی کیک شکلاتی کاکائویی بوده که به صورت مربعی بریده شده و شبیه به شیرینی سرو می شود. براونی نوعی کیک با بافت نرم بوده که با یا بدون خامه قنادی قابل تزئین شدن خواهد بود. البته به واسطه داشتن کربوهیدرات بالا و همچنین کالری زیادی که این شیرینی دارد، استفاده از آن به افراد مبتلا به دیابت و افرادی که رژیم لاغری دارند، توصیه نمی شود.

نکته جالب توجه این است که ما قصد داریم تا در این قسمت به معرفی دستور پخت کیک براونی کتویی با استفاده از پودر استویا کتو مخصوص آشپزی (رژیمی) بپردازیم. استفاده از این کیک به واسطه داشتن ترکیبات رژیمی برای افراد دیابتی مجاز می باشد. مواد مورد نیاز برای پخت این کیک براونی کتویی عبارت اند از:

به منظور شروع به پخت کیک براونی کتویی، ابتدا در دو کاسه جداگانه، سفیده و زرده تخم مرغ ها را از هم جدا کنید. سفیده های تخم مرغ را با استفاده از همزن برقی برای مدت 20 دقیقه خوب بزنید تا پف کرده و به گونه ای فرم بگیرند که از کاسه بیرون نریزند. در ظرفی جداگانه زرده های تخم مرغ را همراه با کره، پنیر خامه ای و استویا به خوبی می زنیم.

همچنین بخوانید:

استویا

پس از یکدست شدن آن ها پودر پروتئین وی، پودر کاکائو و بکینگ پودر را به صورت کامل به آن اضافه کرده و خوب هم می زنیم. البته این نکته را نیز مد نظر قرار دهید که به جای پودر پروتئین وی، می توانید از آرد بادام یا آرد نارگیل هم استفاده کنید.

پس از اینکه ترکیب مورد نظر آماده و یکدست شد، بهتر است مواد را در دمای 175 درجه سانتی گراد و برای مدت 40 دقیقه در فر قرار دهید تا پخته شوند. در نهایت می توانید کیک را از فر خارج کرده و با خامه تهیه کرده و تزئین نمایید. بهتر است به منظور جلوگیری از چسبیدن کیک به قالب، با کمی روغن کف قالب را چرب نمایید.

از آن جایی که مصرف قند و کربوهیدرات در رژیم کتوژنیک بسیار حساس است، شما لازم است تا به یک سری قواعد و باید ها و نباید ها در رژیم کتوژنیک آشنا شوید. باید از خوراکی های مجازی که می توانید در طول دوره رژیم استفاده کنید، آگاه باشید و باید جایگاه برخی غذاها که در فرهنگ ما ایرانی ها می باشد را در رژیم کتوژنیک بشناسید.

طرز تهیه براونی کتویی

طرز تهیه رولت خامه ای کتویی

رولت خامه ای از جمله خوشمزه ترین و پرطرفدارترین شیرینی های خامه ای موجود در بازار است. در کنار طعم مطبوعی که دارد، این شیرینی از کالری به شدت بالایی برخوردار بوده و این کالری را از کربوهیدرات بیش از اندازه خود به دست می آورد. همان طور که می دانیم استفاده از این شیرینی برای افراد مبتلا به دیابت و افرادی که از رژیم های کتویی استفاده می کنند، توصیه نمی شود؛ اما در این قسمت قصد داریم تا دستور پخت رولت خامه ای کتویی که از کالری و کربوهیدرات به شدت پایینی تشکیل شده است را به شما ارائه دهیم. مواد لازم جهت پخت رولت خامه ای کتویی عبارت است از:

ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کرده و سفیده تخم مرغ را به همراه عصاره استویا به صورت کامل و برای مدت 20 دقیقه به کمک همزن برقی بزنید تا خامه ای سفید و یک دست به دست آید. در ظرفی جداگانه زرده تخم مرغ را به همراه کره بادام زمینی، مقداری شیرین کننده یعنی پودر استویا، پودر کاکائو و خامه ای که با استفاده از سفیده تخم مرغ به دست آمده به خوبی می زنیم. ترکیب را به قدری هم بزنید تا مخلوطی رقیق به دست آورید. مخلوط به دست آمده را داخل یک ماهی تابه که کف آن را از قبل چرب کرده ایم می ریزیم. مخلوط را روی شعله ملایم گاز قرار داده و برای پخت هر کدام از دو طرف کیک به 20 دقیقه زمان نیاز داریم. پس از اینکه کیک به صورت دو طرفه پخته شد، باید کمی صبر کنید تا کیک سرد شود. پس از سرد شدن کیک، کف آن را به صورت کامل از خامه رژیمی تهیه شده پر کرده و سپس رول کنید. رول به دست آمده را برای مدت 1 ساعت داخل یخچال قرار دهید. پس از گذشت یک ساعت، رولت خامه ای کتویی آماده سرو شدن می باشد. پیشنهاد می کنیم تا رول خامه ای را به همراه میوه های مجاز در رژیم کتوژنیک تزئین کنید و سرو کنید. این میوه ها می تواند انواع تمشک و یا توت فرنگی باشد.

اگر دقت داشته باشید در اکثر دستورات تهیه شیرینی و کوکی کتویی، از ماده ای به نام استویا نام بردیم این ماده نوعی شیرین کننده طبیعی است که توسط بی لو تهیه می شود. به منظور استفاده برای افرادی که از رژیم کتوژنیک استفاده می کنند نیز این ماده تهیه شده است. برای اینکه با خواص استویا در رژیم کتوژنیک آشنا شوید، روی لینک زیر کلیک کنید.

همچنین بخوانید:

استویا در رژیم کتوژنیک

طرز تهیه رولت خامه ای کتویی

نتیجه گیری از مطلب طرز تهیه کوکی و شیرینی کتویی

در این مطلب سعی کردیم تا شما را با دستور تهیه چند نوع شیرینی و کیک رژیمی و مناسب برای رژیم کتوژنیک آشنا کنیم. استفاده از چنین مطالبی به شما این امکان را می دهد که در رژیم غذایی خود تنوع لازم را ایجاد کرده و در نتیجه از رژیم خود خسته نشوید. البته این نکته نیز حائز اهمیت است که اعمال هر گونه تنوع و تغییر در رژیم کتوژنیک برای افراد سالم و دیابتی باید زیر نظر متخصص تغذیه و با صلاح دید وی صورت گیرد.

آخرین دستور های آشپزی رژیمی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همیشه اولین نفر باشید! برای اطلاع از آخرین تخفیف‌ها و جدیدترین کالاها در خبرنامه ثبت‌نام کنید.

سبد خرید
ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟

فروشگاه
0 علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من