دستور پخت کیک رژیمی

دستور پخت کیک رژیمی

بسیاری از افراد به دنبال دستور پخت کیک رژیمی هستند، زیرا امروزه به منظور کاهش وزن باید از رژیم های کم کربوهیدرات استفاده کرد. افراد بسیار زیادی در سر تا سر جهان به دنبال کاهش وزن و رسیدن به تناسب اندام می باشند. به منظور رسیدن به اهداف لاغری، این افراد می توانند از رژیم های فاقد کربوهیدرات استفاده کنند.

همان طور که می دانیم، بسیاری از خوراکی های مصرفی ما در طول روز نظیر انواع کیک ها و شیرینی ها از شکر بسیار زیادی تهیه می شوند که برای رژیم های لاغری مجاز نمی باشند. بنابراین در حالت معمول افراد باید از خوردن و مصرف انواع کیک ها و شیرینی ها اجتناب کنند.

در صورتی که دستور پخت برخی از خوراکی های قندی به صورت رژیمی در دسترس قرار گیرد، افراد می توانند در رژیم لاغری خود تنوع ایجاد کرده و به راحتی از خوردن این خوراکی ها لذت ببرند. در این مطلب سعی داریم تا شما را با دستور پخت چند مدل کیک رژیمی آشنا کنیم، پس تا پایان این مطلب با بی لو همراه باشید.

فیلم دستور پخت کیک های رژیمی

شما با مشاهده فیلم زیر می توانید به دستور پخت کیک های رژیمی دست پیدا کنید. اگر دیابت دارید و یا در رژیم هستید، این دستور پخت ها به شما کمک می کند تا تنوع را در رژیم غذایی خود داشته باشید.

فیلم رژیم فستینگ چیست؟

در این قسمت به معرفی و آموزش دستور پخت کیک رژیمی می پردازیم. یکی از بهترین انتخاب های موجود برای افراد رژیمی و یا افرادی که مبتلا به دیابت هستند، پخت کیک های رژیمی می باشد.

همچنین بخوانید:

دیابت چیست؟

کیک های رژیمی به دو دسته تقسیم می شوند، دسته اول کیک هایی که با استفاده از موادی نظیر شیره خرما تهیه می شوند و دسته دوم کیک هایی که با کمک انواع شیرین کننده ها نظیر استویا (خرید شیرین کننده استویا) تهیه می شوند. در این قسمت از مطلب حاضر به معرفی دستور پخت چند کیک رژیمی خواهیم پرداخت.

معرفی و آموزش دستور پخت کیک رژیمی

دستور پخت کیک رژیمی با شیره

در دستور پخت کیک رژیمی با شیره از مواد غیر مضری که برای لاغری مفید نیستند استفاده نشده است. این کیک نوعی خوراکی رژیمی بوده که افراد دیابتی نیز می توانند به راحتی آن را مصرف نمایند. در این کیک به جای استفاده از قند و شکر مضر، از شیره انگور که نوعی شیرین کننده طبیعی و مفید حتی برای دیابتی ها می باشد استفاده شده است.

به منظور تهیه این مدل کیک به مواد غذایی زیر نیاز می باشد:

طرز تهیه: در ابتدا آرد کیک پزی، بکینگ پودر و دارچین را در یک ظرف بزرگ به خوبی مخلوط نمایید. پس از اینکه مخلوط آماده شد، سه مرتبه مخلوط حاضر را الک نمایید. در یک کاسه جداگانه، سه عدد تخم مرغ را ریخته و پس از اضافه کردن پودر وانیل، برای مدت 20 دقیقه آن ها را با همزن برقی به خوبی بزنید.

زمانی که تخم مرغ ها به خوبی مخلوط شدند و مخلوط حاصل به رنگ سفید و حجیم تبدیل شد، دیگر از همزن استفاده نکنید. سپس روغن مایع را به مخلوط تخم مرغ ها اضافه کرده و برای مدت یک دقیقه مجددا هم بزنید. شیره انگور را به مخلوط تخم مرغ ها اضافه کرده و پس از یک دقیقه هم زدن، آب ولرم را نیز اضافه کرده و مجددا هم بزنید. در صورتی که تمایل ندارید از شیره خرما استفاده کنید، می توانید از شیرین کننده آشپزی استفاده کنید.

حال زمان اضافه کردن آرد به ترکیب است. دقت کنید برای اینکه پف کیک نخوابد، بهتر است در سه مرتبه و به صورت ملایم آرد را به مخلوط اضافه نمایید. هر بار که آرد را به مخلوط اضافه می کنید، 30 ثانیه با همزن آن را بزنید. باید سرعت همزن بسیار کم باشد تا از پف کیک کم نکند. اکنون مواد کیک آماده است. قالب یا لوف کیک را چرب کرده تا پس از پخت کیک به راحتی از آن جدا شود. تمام مواد را کف قالب ریخته و سه بار به سطح بکونید تا حباب و هوای بین مواد خارج شود. کیک را برای مدت 40 دقیقه در دمای 180 درجه سانتی گراد داخل فر قرار دهید تا حاضر شود.

دستور پخت کیک رژیمی با شیره

استویا نام گیاهی است که دارای گلیکوزید های طبیعی است. این ماده خاصیت شیرین شدن دارد. مناسب ترین جانشین شکر، استویا و شیرین کننده های درست شده از این گیاه می باشد. در مجموعه بی لو محصولات بدون قند تولید می شود. یعنی شما می توانید بیسکویت و حتی شکلات بدون قند که با شیرین کننده استویا تولید می شوند را خریداری کنید.

دستور پخت کیک شکلاتی رژیمی و کم کالری

یکی از کیک های رژیمی و خوشمزه ای که می توان بدون استفاده از فر و در دوران رژیم تهیه کرد، کیک شکلاتی و کم کالری است. در این کیک از جو دوسر به جای آرد استفاده شده و هم چنین شکلات بدون قند نیز در آن موجود است.

همچنین بخوانید:

طرز تهیه شکلات بدون قند

دستور پخت کیک شکلاتی رژیمی و کم کالری

در ادامه در رابطه با نحوه تهیه این کیک توضیح خواهیم داد. برای تهیه کیک شکلاتی رژیمی به مواد زیر نیاز خواهیم داشت:

طرز تهیه: بهتر است پیش از شروع به پختن کیک ابتدا مواد را از یخچال بیرون گذاشته تا به دمای محیط برسند. در مرحله اولیه، ابتدا جو دو سر را داخل مخلوط کن ریخته و به خوبی میکس نمایید. بهتر است جو دوسر کاملا پودر شود تا موقع سرو کیک سختی آن زیر دندان احساس نشود. البته به منظور انجام صحیح این روش می توانید پس از هر بار آسیاب کردن جو دور، آن را الک نمایید. پس از خالص شدن جو پرک، آرد، بکینگ پودر و پودر کاکائو را نیز به مخلوط اضافه کرده و به خوبی مخلوط نمایید تا یکدست گردد.

استفاده از شکر استویا در پخت کیک های رژیمی

در یک کاسه جداگانه، تخم مرغ ها را شکسته و با استفاده از یک همزن برقی برای مدت 15 الی 20 دقیقه بزنید تا ترکیب یکدستی از تخم مرغ ها به دست آید. آب جوش را در همین حین به تخم مرغ ها اضافه کنید و با سرعت بیشتری با همزن هم بزنید تا از پخته شدن تخم مرغ ها جلوگیری شود.

در این حین به آرامی و به صورت مداوم مواد جامد مرحله قبل را به ترکیب آب و تخم مرغ اضافه نمایید. برای حفظ پف کیک و همچنین اسفنجی ماندن آن بهتر است آرد و سایر مواد را به آرامی به تخم مرغ ها اضافه کرده و سریعا هم بزنید تا به خوبی مخلوط شوند.

حال که ترکیب مواد خام کیک آماده است، می توانید قابلمه را روی شعله گاز قرار داده تا داغ شود. پیش از این مرحله می توانید مواد را کف قابلمه ریخته، در حالی که از قبل کف آن را با روغن چرب نموده اید. سه مرتبه کف قابلمه را روی سطح صاف بکوبید تا حباب هوای بین مواد از آن خارج شود. سپس برای مدت 30 الی 35 دقیقه کیک را روی دمای 180 درجه سانتی گراد گذاشته تا آماده شود. به منظور تهیه شیرین کننده می توانید از طریق سایت بیلو نسبت به خرید شکر استویا اقدام نمایید.

دستور پخت کوکی رژیمی با استفاده از استویا

در این قسمت به طرز تهیه کوکی با استویا می پردازیم. کوکی یکی از شیرینی های خوشمزه بوده که به واسطه داشتن طعمی شیرین و همچنین شکر زیاد در رژیم های لاغری جایگاهی ندارد.

همچنین بخوانید:

طرز تهیه کوکی با استویا

در این قسمت سعی داریم تا دستور پخت یک کوکی رژیمی را با استفاده از شکر رژیمی استویا برایتان شرح دهیم. برای تهیه این کوکی به مواد زیر نیاز خواهیم داشت:

طرز تهیه: ابتدا بهتر است موزها را پوست گرفته و در داخل یک کاسه شیشه ای بریزید. با استفاده از له کن برقی یا حتی یک چنگال نیز می توانید موزها له کنید. در مرحله بعدی می توانید ابتدا جو پرک ها را کمی آسیاب کرده و درون مخلوط بریزید. موز و جو پرک را به خوبی مخلوط کرده تا یکدست شود. به مخلوط حاضر تخم مرغ ها، استویا، دارچین و شکلات تلخ خرد شده را نیز اضافه نموده و به خوبی مخلوط نمایید. زمانی که مواد به خوبی مخلوط شدند، به صورت دایره وارد از مواد کوکی برداشته و با رعایت فاصله روی سینی چرب شده فر قرار دهید. مواد حاصل را برای مدت 15 دقیقه داخل فر با دمای 180 درجه سانتی گراد قرار دهید.

دستور پخت کوکی رژیمی با استفاده از استویا

افرادی که دیابت دارند نیز می توانند برای دستور پخت این کیک های رژیمی و خوشمزه از شیرین کننده دیابتی استفاده کنند. این شیرین کننده کم کالری است و رژیمی نیز محسوب می شود.

همچنین بخوانید:

شیرین کننده دیابتی

نتیجه گیری از مطلب دستور پخت کیک رژیمی

در این مطلب سعی کردیم تا شما را با دستور پخت سه عدد کیک و کوکی رژیمی آشنا کنیم. همان طور که گفتیم تهیه چنین خوراکی های رژیمی با استفاده از پودر شکر استویا و همچنین سایر شیره های رژیمی نظیر شیره خرما، انگور یا توت می تواند به افراد کمک کند تا در کنار رعایت رژیم غذایی از مصرف خوراکی های رژیمی لذت ببرند.

آخرین دستورات آشپزی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همیشه اولین نفر باشید! برای اطلاع از آخرین تخفیف‌ها و جدیدترین کالاها در خبرنامه ثبت‌نام کنید.

سبد خرید
ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟

فروشگاه
0 علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من