طرز تهیه کوکی با استویا

طرز تهیه کوکی با استویا

طرز تهیه کوکی با استویا، شاید این جمله برای شما جذاب باشد و این سوال را برای شما پیش بیاورد که آیا استویا را می توان به راحتی در دستورات پخت و پز جایگزین شکر کرد؟

بله، از استویا می توان برای پخت انواع بیسکوئیت و کوکی ها استفاده کرد، بدون اینکه طعم آنها تغییری کرده و یا اصلا بتوانید تشخیص دهید از شیرین کننده دیگری جز شکر در آنها استفاده شده است.

فقط نیاز هست با کمی صحیح و خطا، مقدار استویا مناسب را برای جایگزینی با شکر در دستورات غذایی خود در بیاورید.

با ما همراه باشید تا در این مقاله دستورات پخت کوکی های خوش طعم و بی نظیر را در کنار شما مرور کنیم.

فیلم طرز تهیه کوکی با استویا

با دیدن فیلم طرز تهیه کوکی با استویا، اگر طرفدار شیرینی جات هستید و کالری و رژیمی بودن آن برای شما مهم می باشد، با دیدن فیلم شیرینی هایی رژیمی و سالم را تجربه و امتحان کنید.

آیا می توان از استویا برای پخت بیسکوئیت استفاده کرد؟

ابتدا به این موضوع اشاره کنیم که استویا نام گیاهی است که دارای گلیکوزید های طبیعی است. این ماده خاصیت شیرین شدن دارد. مناسب ترین جانشین شکر، استویا و شیرین کننده های درست شده از این گیاه می باشد.

امروزه روز رژیم غذایی صحیح و سالم خوری، بسیار رواج پیدا کرده است و توجه افراد به حفظ سلامت بدن و مواد مصرفی در رژیم غذایی روزانه، بسیار تغییر کرده است.

بنابراین، خواص و فواید بی نظیر استویا به عنوان شیرین کننده ای بدون کالری و کربوهیدرات، باعث محبوبیت سریع این شیرین کننده در میان مصرف کنندگان شده است. اما اگر با شنیدن نام استویا با آن آشنا نبوده و اینکه واقعا استویا چیست؟ برای شما سوال می باشد، حتما به لینک ارائه شده مراجعه فرمایید.

از استویا می توان به راحتی و بدون هیچ دغدغه ای برای پخت انواع کوکی ها استفاده کرد. میزان شیرینی استویا 200 تا 300 برابر از شکر بیشتر بوده و شما می توانید با استفاده مقدار کمی از استویا شیرینی شکر را در کوکی های خود داشته باشید.

استویا حاوی کربوهیدرات یا کالری نیست و جایگزینی سالم برای شکر در اکثر محصولات پخته شده است و بدون تاثیرات منفی شکر تصفیه شده، طعم شیرینی به کوکی ها اضافه می کند.

برای کسانی که رژیم غذایی فاقد قند دارند، استفاده از استویا در کوکی ها یک راه عالی برای لذت بردن از شیرینی و در عین حال محدود کردن مصرف شکر و قند است.

همچنین بخوانید:

بهترین جایگزین قند و شکر

آیا می توان از استویا برای پخت بیسکوئیت استفاده کرد؟

آیا می توان از استویا به جای شکر در کوکی ها استفاده کرد؟

استویا را می توان به شکل برگ، پودر، حبه و عصاره مایع یافت. با خرید شکر استویا به عنوان جایگزینی مناسب برای شکر، بسیاری از مصارف شما پیش خواهد رفت. برای کوکی ها، استفاده از استویا به صورت پودر یا مایع رایج تر است. همچنین می توان برگ ها را خشک کرد تا به شکل پودر درآید و سپس می توان از آن در پخت استفاده کرد.

می‌توانید از استویا برای تهیه انواع بیسکوئیت ها استفاده کنید، اما ممکن است لازم باشد دستور غذا را بسته به مقدار شکری که جایگزین می‌کنید، نوع کوکی‌هایی که درست می‌کنید و همچنین سلیقه شخصی تغییر دهید.

استویا را می توان در هر موردی جایگزین شکر کرد. هنگام پخت می توانید از نصف مقدار شکری که به طور معمول استفاده می کردید، هنگام مصرف از استویا، استفاده کنید.

هنگام جایگزینی شکر در محصولات پخته شده بهتر است از مایع و پودر استویا استفاده کنید. اگرچه در موارد معدودی شکر لازم است، مانند هنگام پخت نان. اما برای این مشکل هم ما به شما شکر استویا را معرفی خواهیم کرد تا با جایگزینی آن به راحتی کار خود را پیش ببرید.

همچنین بخوانید:

شکر استویا چیست؟

آیا می توان از استویا به جای شکر در کوکی ها استفاده کرد؟

حجم و طعم بیسکوئیت با استویا

برای اکثر دستور العمل ها، می توانید بخشی یا تمام شکر را با استویا جایگزین کنید. در حالت ایده‌آل، شما فقط باید نیمی از شکری که در دستور تهیه شده است را تعویض کنید تا طعم و بافت کوکی حفظ شود.

شکر به خمیر حجم می دهد، بنابراین اگر کل شکر را با استویا و یا شیرین کننده کتویی جایگزین کنید، کوکی های شما احتمالا حجم خود را از دست می دهند. اما در پخت بیسکوئیت های ترد، می توانید به راحتی تمامیه شکر را جایگزین کنید.

اگر تمایل دارید بیسکوئیت ها و یا کوکی های شما کاملا رژیمی باشند و به هیچ عنوان قصد جایگزینی حتی نصف شکر را هم ندارید، به راحتی می توانید حجم از دست رفته را با یک عامل حجیم کننده دیگر مانند موز یا سفیده تخم مرغ جایگزین کنید.

هنگامی که شکر به طور کامل با استویا جایگزین شد، اضافه کردن موز رسیده و کره اضافی می تواند به شما کمک کند تا شیرینی های سبک تر و نرم تری داشته باشید.

برخی از افراد ممکن است هنگام استفاده از شیرین کننده ها در بیسکوئیت ها نیز متوجه ته مزه می شوند. اگر متوجه شدید که چنین است، می توانید از عصاره های طعم دهنده یا مواد با طعم قوی مانند شکلات نیز برای پوشاندن هرگونه مزه بالقوه استفاده کنید.

همچنین بخوانید:

از بین بردن تلخی استویا

حجم و طعم بیسکوئیت با استویا

زمان پخت کوکی با استویا

اگر برای پخت کوکی و یا بیسکوئیت مورد علاق خود از دستوراتی پیش رفته اید که کاملا در آنها استویا جایگزین شکر شده است. به هیچ عنوان مدت زمان پخت آنها را با شکر یکی ندانید و مقایسه نکنید.

از آنجایی که استویا مانند شکر کاراملی نمی‌شود، شیرینی‌هایی که با استویا درست می‌شوند پس از آماده شدن قهوه‌ای نمی‌شوند.

اگر در دستور غذای مورد علاقه خود استویا را جایگزین شکر می‌کنید، پیشنهاد می‌کنم ابتدا یک حجم کمی از کوکی‌ها درست کنید تا به مدت زمان پخت کاملا تسلط پیدا کرده و طبق آن دستور اصلی پخت را هم تغییر دهید.

هم چنین، می توانید از خلال دندان برای بررسی آماده بودن بیسکوئیت ها استفاده کنید اما کوکی ها معمولاً بسیار نازک هستند که می تواند این کار را دشوار کند.

زمان پخت کوکی با استویا

چه مقدار استویا را برای تهیه بیسکوئیت جایگزین شکر کنیم؟

از آنجایی که استویا به طور طبیعی بسیار شیرین تر از شکر است، مقدار کمتری از آن در دستور غذای شما مورد نیاز است.

محصولات استویا موجود در بازار می توانند از نظر میزان شیرینی با یکدیگر متفاوت باشند. بنابراین بسته به نوع محصول و برند، استویای شما می تواند خالص باشد یا می تواند با مواد دیگر مخلوط شود، که نسبت جایگزینی آن با شکر را تغییر می دهد.

برای اینکه بدانید چه مقدار استویا باید جایگزین شکر شود، ابتدا توصیه می‌کنم بسته‌بندی محصول را بررسی کنید تا ببینید آیا دستورالعمل‌های برای میزان جایگزینی آن با شکر وجود دارد یا خیر.

دسر ها در فرهنگ ما ایرانی ها بسیار پر طرفدار هستند. فرقی نمی کند که دسر ها کیک و شیرینی باشند و یا کوکی و بیسکوئیت. فقط کافی است تا با تغییراتی در دستور تهیه آن ها، دسر هایی سالم و رژیمی داشته باشیم.

چه مقدار استویا را برای تهیه بیسکوئیت جایگزین شکر کنیم؟

همچنین بخوانید:

طرز تهیه انواع دسر رژیمی

اگر شکر در دست دارید، می توانید دو فنجان چای یا قهوه درست کنید. در یکی، 1 قاشق چایخوری شکر و در دیگری، ¼ قاشق چای خوری استویا پودر شده یا 6 قطره استویا مایع بریزید.

به اضافه کردن استویا در چای یا قهوه خود ادامه دهید تا میزان شیرینی آن با مقدار شیرینی که با شکر شیرین شده است مطابقت داشته باشد. سپس می توانید این مقدار را با مقدار شکر مورد نیاز در دستور پخت کوکی با بیسکوئیت مقایسه کنید تا متوجه شوید که چه مقدار استویا برای جایگزینی با شکر نیاز دارید.

شاید شما جزو دسته افرادی باشید که زمان کافی برای پخت بیسکویت و کوکی بدون شکر را در منزل نداشه باشید. بنابراین شما می توانید با خرید بیسکویت بدون شکر بی لو، به رژیم و سالم خوری خود پایند باشید.

طرز تهیه کوکی رژیمی بدون شکر

استویا کالری کمتری نسبت به شکر دارد و ممکن است به شما در خوردن کالری کمتر برای مدیریت وزن و کاهش آن، کمک کند.

اگر کوکی و یا هر شیرینی دیگری بدون داشتن چای و یا قهوه ای شیرین به شما نمی چسبد، در کنار تهیه کوکی های رژیمی با استویا، می توانید چای و قهوه خود را نیز با خرید قند استویا، شیرین کرده و از نوشیدن آن لذت ببرید.

در رژیم های غذایی مانند رژیم کتو و یا به طور کلی برای افراد دیابتی و طرفداران سالم خوری، به جای حذف مواد قندی از رژیم خود می توانید با جایگزینی استویا به عنوان شیرین کننده ای طبیعی و رژیمی، به تنظیم قند خون خود نیز کمک کرده و از افت آن جلوگیری کنید.

در ادامه به بررسی دستورات متعدد برای کوکی و بیسکوئیت رژیمی با جایگزینی استویا به جای شکر مصرفی پرداخته ایم.

کوکی استویا کره بادام زمینی

مواد مورد نیاز برای پخت:

مراحل پخت:

  1. فر را با دمای 180 درجه گرم کنید. یک ورق کاغذ روغنی ته سینی فر خود بگذارید.
  2. کره بادام زمینی، تخم مرغ، وانیل و استویا را در یک کاسه مخلوط کنید.
  3. خمیر کوکی را به شکل توپ های 2 سانتی درآورید و در ردیفی مرتب روی سینی فر بچینید. کوکی ها را با پشت قاشق پهن کنید و روی هر کوکی به شکل ضربدری با چنگال شکل بیندازید.
  4. کوکی ها را حدود 12 دقیقه بپزید. بعد از درآوردن آنها از فر، اجازه دهید 2 دقیقه روی سینی فر خنک شوند.

خوردن این کوکی ها با نوشیدنی هایی طبیعی و رژیمی بسیار لذت بخش خواهد بود. طرز تهیه نوشیدنی های رژیمی را هم در ادامه برای شما قرار داده ایم.

کوکی استویا کره بادام زمینی

کوکی با چیپس های شکلاتی و استویا

پخت شیرینی های شکلاتی خوشمزه استویا آسان نیستند. بسیاری معتقدند با جایگزینی استویا، کوکی ها خشک می شوند. اما در این دستور این چنین نیست.

مواد مورد نیاز برای پخت:

کوکی با چیپس های شکلاتی و استویا

مراحل پخت:

  1. فر را با دمای 180 درجه گرم کنید. یک ورق کاغذ روغنی ته سینی فر خود بگذارید.
  2. مواد خشک را در یک کاسه متوسط ​​مخلوط کنید: آرد بادام، استویا، بکینگ پودر و نمک.
  3. کره را در یک قابلمه کوچک روی اجاق گاز یا در یک کاسه کوچک در مایکروویو حدود 40 ثانیه ذوب کنید.
  4. تخم مرغ را در کاسه متوسطی زده و به مواد خشک اضافه کنید. سپس کره ذوب شده و عصاره وانیل را اضافه کنید.
  5. مواد را مخلوط کنید تا خمیر نرمی به دست بیاد و آن زمان شکلات چیپسی را نیز اضافه کنید.
  6. با استفاده از قاشق خمیر را به صورت توپی روی ورقه ی مخصوص پخت بریزید. در کل باید 9 توپ درست کنید.
  7. از دستان خود یا پشت چنگال برای فشار دادن کوکی ها استفاده کنید.
  8. به مدت 13 دقیقه در فر بپزید.
  9. از فر خارج کنید و بگذارید حدود ده دقیقه خنک شوند.

همچنین بخوانید:

طریقه مصرف استویا

کوکی کشمشی با آرد جو و استویا

اگر از آن دسته افرادی هستید که نمی توانید قهوه خود را بدون چیزی شیرین بنوشید، پیشنهاد ما به شما این کوکی ها می باشد.

مواد مورد نیاز برای پخت:

کوکی کشمشی با آرد جو و استویا

مراحل پخت:

  1. فر را با دمای 180 درجه گرم کنید و جو، آرد، استویا، نمک، بکینگ پودر، دارچین و جوز هندی را با هم مخلوط کنید.
  2. در یک کاسه جداگانه، تخم مرغ را با وانیل، کره ذوب شده و روغن نارگیل هم بزنید.
  3. این دو مخلوط را با هم مخلوط کنید و در صورت تمایل، کشمش و چیپس شکلات را اضافه کنید.
  4. با یک قاشق کوچک، مخلوط بیسکویت را به شکل توپی بریزید و روی یک صفحه کوکی نچسب با فاصله حدود 2 سانت از هم قرار دهید.
  5. حدود 15-18 دقیقه زمان پخت برای آنها نیاز است. قبل از خوردن بگذارید کاملا خنک شوند.

اگر عادت به شیرین کردن چای، دمنوش و یا قهوه خود دارید، با استفاده از خرید شیرین کننده استویا، چه به صورت حبه، عصاره و چه پودر، بهترین جایگزین برای شکر و قند را انتخاب می کنید.

کوکی های کتو با استویا

برای درست کردن این کوکی خوشمزه، سالم و رژیمی، فقط به چند ماده مختصر نیاز دارید. دقت کنید که برای پخت کوکی هایی که مخصوص رژیم کتوژنیک است، شما نیاز به شیرین کننده استویا کتو دارید

همچنین بخوانید:

 رژیم کتوژنیک

کوکی های کتو با استویا

مواد مورد نیاز برای پخت:

مراحل پخت:

  1. فر را از قبل با دمای 160 درجه گرم کنید.
  2. مواد خشک را با هم مخلوط کنید.
  3. مایع جات را به مواد خشک اضافه کرده تا خمیر شکل گیرد.
  4. از یک اسکوپ برای ایجاد توپ ها استفاده کرده و سپس با پشت قاشق به شکل کوکی درآورید.
  5. روی سینی شیرینی قرار دهید و 10 تا 12 دقیقه در طبقه مرکزی بپزید.
  6. بگذارید 10 دقیقه قبل از دست زدن خنک شوند.

اگر به طرز تهیه کیک های رژیمی علاقه مندید، به لینک زیر مراجعه کرده تا با طرز تهیه کاپ کیکی لطیف و خوشمزه، آشنا شوید.

نتیجه گیری طرز تهیه کوکی با استویا

شاید استفاده از استویا به عنوان جایگزینی مناسب برای شکر، هنوز برای خیلی ها باب نشده باشد. بنابراین در ابتدای مقاله به این سوال که آیا می توان از استویا برای پخت بیسکوئیت و کوکی استفاده کرد؟ پرداختیم.

حجم و طعم بیسکوئیت هایی که با استویا تهیه می شود نیز مانند زمانی است که از شکر استفاده می کنید. همچنین می توانید اطلاعاتی در مورد بهترین قهوه برای لاغری چیست؟ کسب کنید و بیسکوئیت ها و کوکی ها را با قهوه میل کنید.

با رسیدگی با این سوالات و پاسخ دهی به آنها سعی داشتیم شما را در استفاده از استویا برای دستورات خود ترقیب کنیم.

امیدواریم مطالب برای شما مفید بوده باشد.

آخرین دستور های آشپزی رژیمی

2 دیدگاه در “طرز تهیه کوکی با استویا

  1. فاطمه یزدانی گفت:

    بسیار عالی بود ، استویا رو از کجا میتونیم تهیه کنیم ، و چه ویژگی داره که مطمن بشیم اصل هستش

    1. r@abdi137280 گفت:

      با سلام خدمت شما
      ممنون از نگاه تون
      شما می توانید استویا اصل را از همین سایت تهیه و خریداری کنید.
      از طریق لینک زیر می توانید شیرین کننده های استویا را خریداری کنید.
      https://below.ir/product-category/stevia-sweetener/
      محصولات و خوراکی های بدون شکر استویا بی لو را نیز از لینک زیر می توانید سفارش دهید.
      https://below.ir/product-category/sugar-free-products/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همیشه اولین نفر باشید! برای اطلاع از آخرین تخفیف‌ها و جدیدترین کالاها در خبرنامه ثبت‌نام کنید.

سبد خرید
ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟

فروشگاه
0 علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من