مقایسه استویا با سایر شیرین کننده ها

مقایسه استویا با سایر شیرین کننده ها

مقایسه استویا با سایر شیرین کننده ها، با بررسی ویژگی های بارز آنها، شما را در انتخاب شیرین کننده مناسب با شرایط و الویت های حائز اهمیت برای شما، راهنمایی و کمک خواهد کرد.

برای انتخاب شیرین کننده ای مناسب و یا به طور کلی هر ماده غذایی جدید، ابتدا خواص و فواید آن را دانسته و با مقایسه آن با نمونه های مشابه، انتخابی با آگاهی کامل و رضایت، به انجام برسانید.

با توجه به اینکه شیرین کننده های بدون کالری و با مضراتی بسیار کم تر از شکر، مصرفشان در سال های اخیر، مورد توجه کثر قابل توجهی از مصرف کنندگان واقع شده است و انتخاب شیرین کننده ای ایده آل مورد توجه قرار گرفته است.

فیلم مقایسه استویا با سایر شیرین کننده ها

با دیدن فیلم مقایسه استویا با سایر شیرین کننده ها، با خواص و فواید بی نظیر استویا نسبت به سایر شیرین کننده های دیگر آشنا شوید.

تعریف شیرین کننده مصنوعی

اگر می‌خواهید قند و کالری رژیم غذایی خود را کاهش دهید، ممکن است به شیرین‌کننده‌های مصنوعی یا سایر جایگزین‌های قند روی بیاورید.

شیرین کننده های مصنوعی و سایر جایگزین های شکر در انواع غذاها و نوشیدنی هایی که به عنوان “بدون قند” یا “رژیمی” به بازار عرضه می شوند، از جمله نوشابه ها و محصولات پخته شده یافت می شوند.

شیرین کننده های مصنوعی جایگزین های قند مصنوعی هستند. اما ممکن است از مواد طبیعی مانند گیاهان یا خود شکر حاصل شوند. شیرین کننده های مصنوعی به عنوان شیرین کننده های قوی نیز شناخته می شوند زیرا چندین برابر شیرین تر از شکر هستند.

شیرین کننده های مصنوعی می توانند جایگزین های مناسبی برای شکر باشند، زیرا آنها تقریبا هیچ کالری به رژیم غذایی شما اضافه نمی کنند. همچنین، در مقایسه با مقدار شکری که به طور معمول برای شیرینی استفاده می کنید، تنها به کسری از شیرین کننده مصنوعی نیاز دارید.

شیرین کننده مصنوعی چیست؟

انواع شیرین کننده های غیر مغذی

جایگزینی مواد قندی مناسب در رژیم کتو می تواند برای گیرنده های این رژیم کاری دشوار باشد.

مواد قندی، عموما به دلیل کربوهیدرات بالایی که دارند، در رژیم کتو ممنوع هستند. با این حال، شیرینی ها و مواد قندی موجود هستند، که بدون تاثیر بر روی سطح کربوهیدرات می باشند و برای رژیم کتو مناسب هستند.

مواد غذایی هم که سطح قند خون شما را افزایش دهد، موجب کاهش سوخت و ساز و به هم ریختگی در متابولیسم شما می شود. در نتیجه مصرف کربوهیدرات و موادی که سطح قند خون را در بدن افزایش دهد، مناسب کتو نمی باشد.

استویا شیرین کننده ای است طبیعی و مجاز در کتو، در زیر به بررسی تک تک شیرین کننده های مجاز خواهیم پرداخت، اما برای اطلاعاتی تکمیل تر و کامل تر، به لینک زیر مراجعه فرمایید.

همچنین بخوانید:

استویا در رژیم کتوژنیک

انواع شیرین کننده های مصنوعی

شیرین کننده مصنوعی در جدول

در جدول زیر به بررسی میزان مجاز انواع شیرین کننده های مصنوعی در طول روز می پردازیم.

نام شیمیایی میزان مصرف تایید شده در روز
شیرین کننده مصنوعی آسپارتام 50 mg
شیرین کننده مصنوعی سوکرالوز 5 mg
شیرین کننده مصنوعی آس سولفام پتاسیم 15 mg
شیرین کننده مصنوعی نئوتام 0.10 mg
شیرین کننده مصنوعی ساخارین 5 mg
 

آسپارتام در مقایسه با استویا

عصاره برگ استویا از بسیاری از جایگزین های قند و شکر دیگر، به ویژه آسپارتام و سوکرالوز، ایمن تر است. در ادامه می خواهیم بدانیم آسپارتام چیست؟ با ما همراه باشید.

آسپارتام یک شیرین کننده مصنوعی است که در بسیاری از غذاها و نوشیدنی ها استفاده می شود. زیرا بسیار شیرین تر از شکر است. بنابراین می توان از مقدار بسیار کمتری برای ایجاد همان میزان شیرینی استفاده کرد.

استفاده طولانی مدت از آسپارتام خطر ابتلا به سرطان را بالا برده در حالی که شیرین کننده استویا، حتی در صورت استفاده در طولانی مدت نیز ایمن می باشد. شما می توانید برای خرید شیرین کننده بدون قند به لینک داده شده مراجعه کنید.

استویا بین 200 تا 300 برابر شیرین تر از شکر معمولی است و طعمی مشابه طعم شیرین بیان دارد. آسپارتام 200 برابر شیرین تر از شکر معمولی است اما طعمی ضعیف تر از استویا دارا می باشد.

شیرین کننده های مصنوعی مانند آسپارتام ممکن است به طور قابل توجهی اشتهای شما را افزایش دهند. با افزایش اشتها، تمایل به خوردن بیشتری خواهید داشت که ممکن است منجر به افزایش وزن شود.

اما مصرف استویا به دلیل بدون تاثیر بودن آن بر سطح قند خون و بدون کالری بودن آن، برای شما افزایش وزن به همراه نخواهد داشت.

شیرین کننده مصنوعی در جدول

شیرین کننده سوکرالوز در مقایسه با استویا

سوکرالوز یک شیرین کننده مصنوعی است که فاقد کالری نیز می باشد. تفاوت این شیرین کننده با شیرین کننده های دیگر تهیه سوکرالوز از شکر می باشد.

تحقیقات نشان داده در یکسری از افراد مصرف سوکرالوز موجب افزایش قند خون و انسولین شده است. هم چنین برای افراد مبتلا به میگرن هم مصرف این شیرین کننده تجویز نمی شود.

استویا شیرین کننده ای است طبیعی در حالی که سوکرالوز شیرین کننده ای مصنوعی می باشد. کالری استویا صفر و سوکرالوز دارای مقدار ناچیزی کالری می باشد.

چه استویا و چه سوکرالوز، مصرفشان باید در حد تعادل باشد و انتخاب از میان آنها برای ارضای ولع به شیرینی، یک الویت شخصی است. فقط می توان این نکته را برای شما گوش زد کنیم که قند استویا، عصاره و یا پودر آن، همگی طبیعی بوده و بر روی سطح قند خون هیچ تاثیری نداشته و مضرات آن نیز بسیار ناچیز می باشد.

مصرف سوکرالوز در پخت و پز و مصراف مشابه بهتر است تا مصرف استویا. چرا که استویا طعمی بسیار شیرین دارد و مصرف آن در نوشیدنی های گرم و سرد، طعمی دلنشین تر برای شما به همراه خواهد داشت.

برای اطلاعات بیشتر در مورد خواص و فواید استویا، به مقاله زیر مراجعه کرده تا با مطالعه فواید بی نظیر آن، در خرید و استفاده آن به صورت روزمره تعجیل کنید.

همچنین بخوانید:

خواص استویا

شیرین کننده سوکرالوز در مقایسه با استویا

شیرین کننده ساخارین

ساخارین از میان شیرین کننده های مصنوعی، تشابهات بسیاری با استویا دارد. چرا که این شیرین کننده حاوی کالری نبوده و وقتی از آن استفاده می کنید، درست مانند استویا، ته مزه تلخی نامحسوسی حس می شود.

ساخارین 300 برابر شیرین تر از شکر است. هر قاشق چای خوری ساخارین حاوی 0 کالری و کمتر از 1 گرم کربوهیدرات است.

ساخارین در اوایل دهه ۱۹۷۰ با آزمایشات حیوانی دلیلی بر تحریک و افزایش ریسک ابتلا به سرطان مثانه شناخته شده است. اما در سال ۲۰۰۰، اسم ساخارین توسط برنامه ملی سم‌شناسی آمریکا از لیست مواد سرطان زا حذف گردید. اما با این حال توصیه ما به شما مشورت با پزشک خود قبل از اقدام به مصرف می باشد.

به جای مصرف ساخارین می توانید از شکر استویا، به عنوان شیرین کننده ای طبیعی و تقریبا بی ضرر استفاده نمایید.

ساخارین، سطح گلوکز خون شما را افزایش نمی دهد. این امر به ویژه برای بیماران دیابتی مهم است. هم چنین، ساخارین نیز یکی از شیرین کننده های مصنوعی است که برای استفاده در دوران بارداری تایید شده است.

برای بررسی رابطه استویا و دیابت به لینک ارائه شده مراجعه فرمایید تا اگر مبتلا به دیابت هستید با خیالی آسوده ولع خود را نسبت به شیرینی و طعم های شیرین، برطرف نمایید.

همچنین بخوانید:

استویا و دیابت

شیرین کننده ساخارین

شیرین کننده طبیعی

کاهش مصرف شکر تصفیه شده از رژیم غذایی روزمره، برای اکثریت افراد می تواند سخت باشد، اما با توجه به اینکه شکر چقدر می تواند مضر باشد، قطعا ارزش تلاش را دارد.

در اینجا 6 شیرین کننده طبیعی را برای شما آورده ایم که می توانند جایگزین سالم تری برای شکر تصفیه شده باشند:

همچنین بخوانید:

انواع شیرین کننده طبیعی

شیرین کننده طبیعی

استویا شیرین کننده ای طبیعی و پر خاصیت

استویا نام گیاهی است که دارای گلیکوزید های طبیعی است. این ماده خاصیت شیرین شدن دارد. مناسب ترین جانشین شکر، استویا و شیرین کننده های درست شده از این گیاه می باشد.

استویا یک شیرین کننده کاملا طبیعی گیاهی است که از برگ های گیاه استویا به دست می آید.

این برگ‌ها به طور طبیعی شیرین هستند و به صورت مایع یا پودر استویا استخراج می‌شوند که هر کسی، از جمله دیابتی‌ها، می‌تواند بدون نگرانی در مورد کالری، قند یا افزایش سطح قند خون، از آن برای رفع ولع شیرینی استفاده کند.

از طرف دیگر شیرین کننده های مصنوعی مانند شکر سفید تصفیه شده، آسپارتام و سوکرالوز، همگی اثرات منفی بر بدن دارند. در حالی که مضرات استویا ناچیز بوده و فواید آن بر ریسک مصرف ارجعیت دارد.

شیرین کننده استویا

قندهای الکلی چیست؟

اریتریتول و زایلیتول، در دسته قندهای الکلی و جایگزین های بسیار مناسبی برای شکر و قند می باشند. قندهای الکلی عموما از میوه ها حاصل می شوند و اکثرا کالری پایینی داشته و سطح قند خون را هم به صورت ناگهانی بالا نخواهند برد.

از قندهای الکلی برای شیرین کردن خوراکی های بسیاری در صنایع غذایی استفاده می شود و مضرات آنها نیز از شیرین کننده های مصنوعی کم تر می باشد. به جای این شیرین کننده ها از پودر استویا آشپزی 420 گرمی برای شیرین کردن کیک و دسر خود استفاده کنید. همچنین اگر مایل هستید تا نوشیدنی های خود را شیرین کنید از ساشه های شیرین کننده استویا استفاده کنید.

مقاله در مورد شیرین کننده های مصنوعی

مقایسه شیرین کننده های طبیعی با مصنوعی

وقتی صحبت از غذا در میان است، به طور کلی انتخاب مواد غذایی طبیعی بسیار ولع انگیز و مملو از خواص، خواهد بود.

امروزه روز، شیرین کننده های بسیاری موجود هستند که می توانند جایگزین مناسبی برای شکر باشند. این شیرین کننده ها عموما بی ضرر می باشند و اکثرا دارای کالری بسیاری کمی نیز می باشند.

از سوی دیگر، شیرین کننده های کاملا طبیعی مانند استویا همان مزیت های شیرین کننده های مصنوعی را دارا می باشند. نظیر کالری کم شیرین کننده های مصنوعی و بی تاثیر بودن آنها بر روی سطح قند خون. اینکه این شیرین کننده ها روی قند خون تاثیری ندارد، سبب شده است تا بیمارانی که دیابت دارند نیز از این گیاه و شیرین کننده های که از آن تهیه می شود، استفاده کنند. گیاه استویا در مقایسه با شیرین کننده های مصنوعی کمتر فرآوری شده و کمتر برای بدن مضر می باشد.

همچنین بخوانید:

دیابت

شیرین کننده مصنوعی برای دیابتی ها

مقایسه استویا با شیرین کننده های دیگر

بسیاری از مطالعات استویا را بهترین جایگزین برای شکر و شیرین کننده های مصنوعی می دانند.

با استفاده از عصاره خالص استویا، با خیالی آسوده از بالا نرفتن سطح قند خون خود، طعم شیرینی را در برنامه غذایی خود تداعی کنید. چرا که شیرین کننده های مبتنی بر استویا که ممکن است ترکیبات و مواد شیمیایی ناخواسته در آن مخلوط شده باشند. عصاره مایع 100٪ خالص استویا را تهیه کنید، زیرا این خالص ترین و کم فرآوری شده ترین شکل استویا در کنار مصرف تازه برگ است.

یکی دیگر از نکاتی که باید در مصرف استویا دقت داشته باشید، میزان استفاده آن است. شما با توجه به وضعیت بدنی خود روزانه مجاز به مصرف مقداری مشخص هستید. با مراجعه به پزشک خود و یا متخصصان تغذیه از این میزان مصرف اطلاع پیدا کنید و خود را از عوارض مصرف بیش از اندازه شیرین کننده های رژیمی دور کنید.

با تهیه استویا به صورت پودر، حبه و یا عصاره آن، می توانید به راحتی مواد غذایی و یا نوشیدنی های خود را شیرین کرده بدون اینکه به فکر افزایش قند خون، آسیب دیدن دندان ها، افزایش وزن و یا افزایش کالری مصرفی خود در روز باشید. برای اینکه بهتر با استویا آشنا شوید، حتما لینک زیر را کلیک کنید و مقاله را مطالعه کنید.

نتیجه گیری مقایسه استویا با سایر شیرین کننده ها

در ابتدای مقاله، با ارائه فیلم مقایسه استویا با سایر شیرین کننده ها، قصد ارائه توضیحی مختصر در مورد کلیات مقاله در قالب فیلم را برای شما خوانندگان عزیز، داشتیم.

در ادامه با تعریف شیرین کننده های مصنوعی، انواع آن ها و ارائه مقایسه میزان دریافتی هر کدام در جدول، شما را با شیرین کننده های مصنوعی محبوب آشنا کردیم.

آسپارتام، سوکرالوز و شیرین کننده ساخارین، تعدادی از شیرین کننده های مصنوعی شناخته شده و پرطرفدار مصرف کنندگان می باشند که برای شما به صورتی مفید، تعریف کردیم.

در کنار شیرین کننده های مصنوعی، تعریفی نیز از شیرین کننده های طبیعی، توضیح استویا به عنوان شیرین کننده ای طبیعی و پر خاصیت به همراه بررسی  قندهای الکلی، برای شما خوانندگان عزیز، ارائه کردیم.

در آخر نیز با مقایسه شیرین کننده های طبیعی با مصنوعی و مقایسه استویا با شیرین کننده های دیگر، قصد داشتیم شما را در انتخاب شیرین کننده مناسب مورد نظر خود با توجه به الویت های شخصی، کمک و راهنمایی کنیم.

آخرین مقالات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همیشه اولین نفر باشید! برای اطلاع از آخرین تخفیف‌ها و جدیدترین کالاها در خبرنامه ثبت‌نام کنید.

سبد خرید
ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟

فروشگاه
0 علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من