بیماری های ناشی از چاقی

بیماری های ناشی از چاقی

یکی از بدترین عارضه هایی که امروزه تقریباً اسم آن را در تمام برنامه های سلامت محور می شنویم، چاقی یا اضافه وزن است. از عوارض آن، بیماری های ناشی از چاقی می باشد. برخی از این عوارض جبران ناپذیر مانند ابتلا به دیابت، فشار خون، قند، درد مفاصل، افسردگی را به همراه دارد. در واقع اضافه وزن، به جز دردسر و بیماری، هیچ چیز دیگری برای شما نخواهد داشت.

بیماری های ناشی از چاقی، آنقدر برای سلامتی افراد خطرناک هستند که بهتر است تا دیر نشده آنها را کنترل کنید. بهترین راه های کنترل وزن و بیماری های ناشی از چاقی، رعایت برنامه غذایی و مصرف خوراکی های رژیمی جای مواد پرکالری و چرب هستند. در این زمینه، سایت بی لو، محصولات رژیمی متنوعی به شما عزیزان عرضه می کند.

محصولات بدون قند بیلو، به دلیل پایه گیاهی و قند کم، بیماری هایی مانند فشار و قند خون را کنترل می کنند. این محصولات، بر پایه گیاه استویا تهیه شده اند تا سلامتی شما را تضمین کنند. استویا نام گیاهی است که دارای گلیکوزید های طبیعی است. این ماده خاصیت شیرین شدن دارد. مناسب ترین جانشین شکر، استویا و شیرین کننده های درست شده از این گیاه می باشد.

یکی از این محصولات، شیرین کننده های نوشیدنی هستند که جایگزین شکر می باشند. برای خرید آن ها به صورت ساشه ای و باز به صفحه زیر مراجعه کنید.

فیلم بیماری های ناشی از چاقی

در فیلم بیماری های ناشی از چاقی، شما را با این بیماری ها آشنا می کنیم. حتما آن را تماشا کنید.

چه بیماری هایی که باعث افزایش وزن میشود؟

همانطور که گفتیم اضافه وزن دردسر های زیادی به همراه خواهد داشت. انواع و اقسام بیماری هایی که می تواند جسم و روح شما را درگیر کند. بی لو در ادامه این مقاله، بیماری های ناشی از چاقی و راه های کنترل شان را برای شما عزیزان شرح خواهد داد.

شما در صورت مشاهده علائمی که در پایین ذکر خواهد شد، باید به دکتر متخصص مراجعه کرده و از او برای بهبود خود کمک بخواهید.

1 _ آرتروز و چاقی

آرتروز یا آرتریت همان التهاب مفصل است که از عمده ترین دلایل آن، می توان به چاقی و اضافه وزن بیش از حد اشاره کرد. نام آرتروز، برای حدود ۲۰۰ بیماری مختلف که به مفاصل بدن مربوط هستند، استفاده می شود. اکثر بزرگسالانی که به بیماری آرتروز دچار می شوند، درگیر محدودیت های حرکتی هستند.

اگر فرد چاقی هستید و می خواهید برای درمان آرتروز نزد پزشک بروید، بهتر است اول نسبت به کاهش وزن خود اقدام کنید. اگر در شرایط اضافه وزن به دکتر بروید، اولین چیزی که او به شما خواهد گفت، کاهش وزنتان تا حد نرمال است.

بهتر است در مرحله اول با رژیم غذایی و پیاده روی نسبت به کاهش وزن خود اقدام کنید. پیاده روی های آرام فشار کمتری را به مفاصل شما وارد می کند. سپس با مشورت یک پزشک، شروع به ورزش های حرفه دیگری کنید.

برای اینکه بدانید چه نوع رژیمی را برای کاهش وزن خود استفاده کنید، تنوع بسیاری پیش روی شما است. بی لو مقاله ای را حاضر کرده است تا شما را با انواع رژیم ها آشنا کند.

آرتروز و دیسک کمر

2 _ دیسک کمر ناشی از اضافه وزن

در بین مهره های موجود در کمر انسان، صفحاتی از جنس غضروف وجود دارند که به آنها دیسک گفته می شود. از مزایای دیسک ها، می توان به ضربه گیر بودن، بهبود عملکرد مهره ها و برداشتن فشار از روی آنها اشاره کرد. یکی از دلایل اصلی آرتروز و ایجاد مشکلات مختلف در مفاصل، چاقی است؛ چون باعث تشدید فشار روی مهره های کمر می شود.

بهترین راه برای رهایی از این عارضه، آب کردن چربی های دور شکم است. یکی از مقبول ترین راه های لاغری، مصرف محصولات رژیمی و بدون شکر به جای مواد پر چرب و رعایت رژیم غذایی است. به همین منظور، سایت بی لو، فرآورده هایی رژیمی به شما عزیزان ارائه می کند. این محصولات رژیمی به دلیل پایه گیاهی خود، باعث سیر ماندن شما در مدت زمان بیشتر می شوند.

3 _ نقرس بیماری ناشی از چاقی

با افزایش وزن، میزان چربی بدن افزایش یافته و باعث بالا رفتن مقدار اسید اوره خون می شود. این اسید در مفاصل دست و پا رسوب کرده و موجب درد های وحشتناک به ویژه در مفصل شصت پا می شود. اکثر افراد چاق، با این عارضه دردناک درگیر هستند. برای رهایی از درد های وحشتناک آن، باید وزن خود را کاهش داده و به دستورات پزشک متخصص عمل کنید.

4 _ عفونت های ریوی

بیماری هایی مانند ذات الریه، ذات الجنب و دیگر عفونت های ریوی، بیشتر در افراد چاق پدید می آیند. در صورت هرگونه درد، تیر کشیدن و سوزش در ریه خود، هرچه سریع تر به پزشک متخصص مراجعه کنید.

در فرهنگ ما ایرانی ها میل نوشیدنی هایی از جمله نوشابه و نوشیدنی هایی که همراه با شکر درست می شوند بسیار رایج است. شکر یک شیرین کننده مصنوعی است که سبب افزایش وزن می شود. طبیعتا سخت است که بعد از سالیان سال استفاده از آن ها، بخواهیم به یکباره این نوشیدنی های خوشمزه و همه پسند را کنار بگذاریم. به همین منظور بی لو نوشیدنی های مورد علاقه تان را به همان صورت شیرین، ولی سالم تهیه کرده است. برای خرید نوشیدنی های بدون شکر بی لو روی عکس زیر کلیک کنید.

5 _ چاقی و تنگی نفس

در افراد چاق، حتی کوچک ترین فعالیت ها مانند راه رفتن عادی یا در سر بالایی، باعث به نفس نفس افتادن می شود. این اتفاق در افراد لاغر کمتر اتفاق می افتد، چرا که ریه های آنها اکسیژن مورد نیاز را سریع تر در بدنشان پخش می کند. اما در افراد دارای اضافه وزن این طور نیست و آنها سریع دچار تپش قلب و خستگی شدید می شوند. برای بهبود این عارضه، هرچه وزن خود را کاهش دهید بهتر است.

6 _ حمله های آسمی ناشی از افزایش وزن

حمله های آسمی، از بدترین بیماری های ناشی از چاقی هستند که افراد را تا آخر عمرشان درگیر می کنند. افرادی که اطراف اشخاص چاق و مبتلا به آسم حضور دارند، بهتر است علائم این نوع عارضه را بدانند. علائم حمله های آسمی عبارت اند از: تنگی نفس، خس خس سینه، تنفس سریع و پشت هم رنگ پریدگی و عرق زیاد. برای بهبود وضعیت این افراد، کاهش وزن و دوری از اضطراب و استرس توصیه می شود.

7 _ دیابت نوع دوم از بیماری های ناشی از چاقی

احتمال ابتلا به مرض قند ارثی در فرزندان چاق یک خانواده، بیشتر است. برای کنترل و بهبود مرض قند، افراد باید حتماً مواد رژیمی را جایگزین مواد دارای قند کنند. رعایت رژیم های غذایی سالم نیز از فعالیت هایی است که به این افراد توصیه می شود.

دیابت نوع دو از بیماری های ناشی از چاقی می باشد. اگر اضافه وزن دارید و میل خوردن شیرینی جات و شکر در شما زیاد است، بهتر است هرچه سریعتر رژیم کاهش وزن و تغییر سبک زندگی خود را شروع کنید. ادامه این موضوع روند بیماری دیابت را بدتر می کند. اگر مبتلا به دیابت نوع دو هستید و سبک زندگی خود را تغییر می دهید و مواد غذایی سالم و بدون شکر و قند مصرف می کنید، می توانید روند بیماری خود را کنترل کنید و حتی لزومی به مصرف دارو نداشته باشید.

مرض قند و دیابت

8 _ واریس ناشی از افزایش وزن

واریس به شرایطی گفته می شود که به دلایل مختلف، سیاهرگ ها گشاد شده و ورید متورم می شود. این اتفاق، به دلیل ضعیف شدن سیاهرگ ها رخ می دهد و این عارضه در افرادی که چاق هستند، شایع تر است. در صورت مشاهده هر گونه تورم شدید یا کبود شدن رگ ها، سریعاً به متخصص مراجعه کنید.

9 _ چاقی و افزایش کلسترول

چاقی یعنی افزایش تجمع چربی در بدن. این افزایش چربی فقط زیر پوست اتفاق نمی افتد؛ بلکه بخش دیگری از چربی ها در دیواره های رگ ها می نشیند. تجمع چربی در دیواره رگ ها، آن ها را تنگ می کند و سبب می شود تا خون به راحتی جریان نداشته باشد. این مورد از خطرناکترین عواقب چاقی است. ادامه این روند ممکن است سبب خسارات جبران ناپذیری به بدن شود.

10 _ انواع سکته و بیماری قلبی

همانطور که گفتیم افزایش کلسترول یکی از بیماری های ناشی از چاقی است. با افزایش کلسترول و تجمع چربی در رگ ها، جریان خون به راحتی حرکت نمی کند و سبب سکته های قلبی و مغزی می شود.

شما علاوه بر اینکه باید رژیم غذایی دقیق و حساب شده ای داشته باشید، باید بدانید مصرف چه چربی ها و روغن هایی برای بدن مفید است و از بروز چنین بیماری هایی جلوگیری می کند. در واقع باید چربی های مفید برای بدن را بشناسید و در رژیم غذایی خود متناسب با هدف و تایپ بدنی که دارید، رعایت کنید.

همچنین بخوانید:

چربی های مفید برای بدن

11 _ نازائی و افزایش وزن

نازائی، علاوه بر دلایل ژنتیکی، علت های دیگری اعم از چاقی و اشباع چربی ها دور شکم، دارد. در واقع اکثر بانوانی که چاق هستند، با مشکل نازائی رو به رو می شوند. اصلی ترین راه حل این مشکل، تغذیه مناسب و لاغر کردن است که توسط بسیاری از متخصصان و پزشکان این حوزه توصیه می شود.

12 _ بیماری کبد چرب ناشی از چاقی

همانطور که گفتیم؛ چربی های اضافه در بدن، زیر پوست ها و در رگ ها تجمع پیدا می کنند. تجمع چربی اضافه در بین سلول های کبدی نیز اتفاق می افتد و سبب بیماری به نام کبد چرب می شود. کبد چرب در زنان و مردان عوارض بسیار دردناکی را به همراه دارد.

برای بهتر کردن اوضاع نیز باید حتما وزن خود را کم کنید و لایف استایل سالمی داشته باشید. شروع یک رژیم غذایی اصولی و ورزش می تواند بسیار مفید باشد. دوری از مواد قندی نه فقط شکر و شیرینی جات، منظورمان تمامی مواد غذایی است که ممکن است حاوی قند باشد، می تواند قدم دوم باشد.

برخی از افراد توصیه می کنند که اگر مبتلا به کبد چرب هستید، رژیم کتوژنیک را امتحان کنید. باور بر این است که این رژیم، با تغییر نوع سوخت و ساز بدن از گلوکز به چربی می تواند تجمع چربی را از کبد کاهش دهد و سبب درمان این بیماری شود. برای گواه این موضوع به پزشک مراجعه کنید و خودتان خود درمانی و رژیم کتو را آغاز نکنید. البته اگر این موضوع صحت داشته باشد نیز، بعد از اتمام دوره رژیم کتوژنیک، باید برنامه ای سالم و درست برای ثابت نگه داشتن شرایط داشته باشید. برای آشنایی با رژیم کتوژنیک، لینک زیر را کلیک کنید.

همچنین بخوانید:

رژیم کتوژنیک چیست؟

کبد چرب از بیماری های ناشی از چاقی

عوامل محیطی که سبب چاقی می شوند، کدام است؟

علاوه بر بیماری ها، عوامل دیگری نیز هستند که سبب بروز چاقی و افزایش وزن می شوند. در ادامه این موارد را با یکدیگر بررسی می کنیم.

13 _ افزایش سن یکی از عوامل بروز چاقی

درست است، افزایش سن سبب بروز چاقی می شود. با افزایش سن تحرک نیز کمتر می شود. کم شدن فعالیت و کم تحرکی در افراد، سبب افزایش توده چربی و در نهایت افزایش وزن در بدن می شود. همچنین با افزایش سن، توده عضلانی بدن تحلیل رفته و از دست می رود. کم بودن توده عضلانی خود یکی دیگر از عوامل تجمع چربی در بدن می شود.

داشتن روتین ورزشی منظم از از دست رفتن عضلات جلوگیری می کند. همچنین سبب می شود تا تجمع چربی در بدن کمتر شود و در سنین بالا بدنی سالم تر داشته باشید.

13 _ عدم خواب کافی سبب افزایش وزن

حتما شنیده اید که اگر می خواهید وزن کم کنید و یا ورزشکار هستید، حتما نیاز به حداقل 8 ساعت خواب در طول روز دارید. اما دلیل آن چیست؟ عدم خواب کافی سبب به هم ریختگی هورمونی می شود. یکی از هورمون هایی که در نتیجه خواب ناکافی به هم ریخته می شود، هورمون کورتیزول است. هورمون کورتیزول به هورمون استرس نیز معروف است. وقتی ترشح این هورمون از حد نرمال خود بالاتر رود، سبب بدخوری و تمایل به خوردن غذاهای چرب و پرکالری افزایش می یابد.

یکی عوامل محیطی که سبب چاقی می شود، عدم تحرک و خواب ناکافی است.

نتیجه گیری از مطالعه مطلب بیماری های ناشی از چاقی

ما در این مقاله، رایج ترین بیماری های ناشی از چاقی را برای شما عزیزان شرح دادیم. اکثر این عارضه ها با لاغر کردن و رعایت رژیم های غذایی مناسب قابل حل هستند. همچنین محصولات رژیمی بی لو، در بهبود و کنترل این بیماری ها، به شما کمک خواهند کرد.

آخرین مقالات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همیشه اولین نفر باشید! برای اطلاع از آخرین تخفیف‌ها و جدیدترین کالاها در خبرنامه ثبت‌نام کنید.

سبد خرید
ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟

فروشگاه
0 علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من