دستور پخت نان کتویی

دستور پخت نان کتویی

افرادی که از رژیم کتوژنیک پیروی می کنند، به دنبال دستور پخت نان کتویی هستند. همان طور که پیش از این و در مقالات قبل در رابطه با رژیم کتوژنیک صحبت کردیم، در این رژیم مصرف کربوهیدرات محدود بوده و در نتیجه افراد مجاز به مصرف نان های حجیم شده و همچنین نان سنگک نمی باشند.

بسیاری از افراد تصور می کنند که در رژیم کتوژنیک به واسطه محدود بودن سطح کربوهیدرات مجاز به مصرف نان نیستند؛ اما باید عنوان کنیم که دستورهای پخت نان کتویی می تواند به این افراد کمک کرده تا بتوانند آزادانه در رژیم خود از نان های مخصوص استفاده نمایند. در ادامه این مطلب به ارائه دستور پخت چند مدل نان کتویی خوشمزه و بسیار آسان خواهیم پرداخت، پس تا پایان این مطلب در کنار بیلو باشید.

فیلم طرز تهیه نان کتوژنیک

برای اینکه رژیم شما حفظ شود، حتما باید حساس به برخی مواد غذایی باشد. حال برخی از افراد سعی می کنند تا برای نتیجه گیری بهتر، نان را که یکی از وعده های اصلی سفره های ما ایرانی ها است را خودشان تهیه کنند.

معرفی چند مدل دستور پخت نان کتویی

همان طور که پیش از این نیز عنوان شد، در رژیم کتوژنیک تلاش بر کاهش سطح کربوهیدرات مصرفی می باشد. به عبارت دیگر، در رژیم کتوژنیک میزان انرژی مورد نیاز برای سوخت و ساز سلول های بدن از طریق مصرف پروتئین ها و چربی ها تامین شده و فرد به اجبار باید با مواد غذایی دارای کربوهیدرات خداحافظی کند. از آن جایی که افرادی که دیابت دارند، همانند افراد با رژیم کتوژنیک باید از کربوهیدارت دوری کنند، بنابراین بهتر است تا لیست غذایی برای دیابتی ها آشنا شوید تا از آن در رژیم کتو خود نیز استفاده کنید.

یکی از مواد غذایی که حجم عظیمی از هرم غذایی را به خود اختصاص می دهند، غلات می باشند. با توجه به شرایط مطرح شده برای رژیم کتوژنیک، مصرف انواع نان ها توسط این افراد محدود خواهد شد، زیرا نان ها حاوی کربوهیدرات زیاد بوده و می توانند قند خون را تا حد زیادی افزایش داده و در نتیجه تعادل موجود در رژیم را از بین ببرند. شما می توانید در رژیم کتوژنیک و یا سایر رژیم های لاغری از نان رژیمی استفاده کنید. منظور از نان رژیمی، کربوهیدارت کمتر و وارد شدن فیبر بیشتر به بدن است. برای مثال نان های سبوس دار و یا نان چاودار بهترین گزینه برای صبحانه و یا سایر وعده های غذایی است.

در ادامه این مطلب به معرفی دستور پخت چند مدل نان مخصوص کتویی خواهیم پرداخت.

همچنین بخوانید:

نان رژیمی

معرفی چند مدل دستور پخت نان کتویی

دستور پخت اول: طرز تهیه نان کتوژنیک ساده

به منظور تهیه نان کتوژنیک ساده به مواد زیر نیاز داریم:

طرز تهیه: به منظور تهیه نان کتوژنیک ساده، ابتدا 7 عدد تخم مرغ بزرگ را در یک کاسه شیشه ای شکسته و به کمک همزن برقی با سرعت زیاد و برای مدت 1 الی 2 دقیقه بزنید. پس از اینکه خوب تخم مرغ ها را هم زدید، کره و روغن نارگیل آب شده را نیز به ترکیب اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید. به منظور تهیه خمیر نان، سایر مواد باقی مانده نظیر آرد بادام، نمک و بکینگ پودر را کم کم به مخلوط حاصل اضافه کرده و مخلوط کنید تا خمیر نان حاصل شود.

پس از اینکه خمیر نان را تهیه کردید، فر را روی دمای 180 درجه سانتی گراد (355 فارنهایت) قرار دهید. تا زمانی که فر داغ می شود، می تواند خمیر نان کتویی ساده به دست آمده را در در ابعاد دلخواه (پیشنهاد بیلو ابعاد 8 در 4 می باشد) روی کاغذ نسوز قرار داده و به کمک یک کفگیر به خوبی پخت نمایید. پس از پهن کردن مواد، نان را داخل فر گذاشته و برای مدت 45 دقیقه رها کنید. به منظور چک کردن پخته شدن نان، می توانید از یک عدد خلال دندان استفاده کنید. پس از اطمینان از پخته شدن نان، می توانید آن را از فر خارج کرده و پس از سرد شدن به قطعات دلخواه برش بزنید. میزان ماندگاری این نان در یخچال، یک هفته و در فریزر تا یک ماه خواهد بود.

نان ها به دلیل کربوهیدرات بالایی که دارند باید به دقت در رژیم کتو مصرف شوند. در لیستباید ها و نباید های رژیم کتوژنیک، میزان مصرفی روزانه کربوهیدرات ها در نظر گرفته می شود. شما حتی نان هایی که دارای دستور کتویی و کمترین میزان کربوهیدرات و قند هستند را نیز به میزان مجاز در رژیم و به اندازه مصرف کنید تا به نتیجه دلخواه خود برسید.

دستور پخت نان کتوژنیک ساده

نکات مهم حین پختن نان کتویی ساده:

اگر علاقه دارید تا کمی نان شما شیرین باشد، می توانید از شیرین کننده کتو مخصوص آشپزی استفاده کنید. شما با خرید این محصول علاوه بر استفاده در پخت نان می توانید برای درست کردن کیک و دسر نیز استفاده کنید. پودر استویا کتو مخصوص آشپزی بی لو، در برابر حرارت مقاوم است و موادی که داخل آن به کار رفته سبب می شود تا بافت و طعم خوبی کیک و نان شما پیدا کند.

دستور پخت دوم: طرز تهیه نان کتویی با گل کلم

به منظور تهیه نان کتویی با گل کلم به مواد زیر نیاز می باشد:

طرز تهیه: به منظور تهیه نان کتویی با گل کلم، ابتدا باید گل کلم ها را خرد نمایید. گل کلم ها را به قدری کوچک کرده که به اندازه خرده نان شوند. بهتر است به منظور بهتر عمل کردن، برای قطعه قطعه کردن گل کلم از یک خرد کن دستی استفاده کنید. پس از اتمام مرحله اول، تخم مرغ ها، پودر سیر و نمک و فلفل را نیز به مخلوط اضافه کرده و با استفاده از یک همزن دستی به خوبی مخلوط نمایید. مخلوط حاصل باید به خوبی نرم شده و کف نماید.

حال که مخلوط به مورد نظر به دست آمد، ابتدا مقداری روغن غیر تراریخته را درون ماهی تابه ریخته و روی گاز قرار دهید. سپس با استفاده از یک قاشق غذا خوری، مقداری از مواد تهیه شده را از مخلوط جدا کرده و کف ماهی تابه بریزید. بهتر است به منظور پخت بهتر، مواد را پس از ریختن به کمک پشت قاشق کمی صاف نمایید. قطر پیشنهادی گری نان 16 سانتی متر بوده و در صورت مشاهده حرفه در سطح نان نگران نباشید. حفرات به وجود آمده در قسمت سطحی نان را به آرامی صاف نمایید. ساختار نان کتویی گل کلم به گونه ای است که پس از برداشته شدن از روی اجاق از پف آن کاسته خواهد شد.

دستور پخت نان کتویی با گل کلم
نان کتویی گل کلم

استویا نام گیاهی است که دارای گلیکوزید های طبیعی است. این ماده خاصیت شیرین شدن دارد. مناسب ترین جانشین شکر، استویا و شیرین کننده های درست شده از این گیاه می باشد. شما می توانید با خرید شکر استویا نوشیدنی و غذای خود را شیرین کنید. همچنین این محصولات برای همه افراد از جمله دیابتی ها مناسب بوده و نوعی از آن که مخصوص کتو نیز می باشد، تهیه شده است.

زمانی که نان کتویی گل کلم روی شعله قرار دارد، از دست زدن به آن خودداری کنید. همچنین اجازه دهید تا به خوبی سرخ شده و سپس آن را بگردانید. ممکن است برای سرخ شدن آن به چند دقیقه زمان نیاز باشد، به همین منظور صبور باشید.

دستور پخت سوم: طرز تهیه نان کتوژنیک سیر

به منظور تهیه و پخت نان کتوژنیک سیر به مواد زیر نیاز خواهیم داشت:

طرز تهیه: به منظور پخت نان کتویی سیر، ابتدا تمامی مواد را در داخل یک کاسه شیشه ای ریخته و به خوبی مخلوط می کنیم. دقت کنید که قرار نیست مخلوط یکدست شود، زیرا پنیر موزارلا و پارمسان در مخلوط قابل مشاهده خواهند بود. مخلوط به دست آمده را روی یک کاغذا نسوز به خوبی پهن کرده و درجه ضخامت آن بهتر است متوسط باشد. برای طعم دار شدن می توانید از شکر کتو استفاده کنید. پس از آماده کرده سینی حاوی مخلوط نان، فر را روی دمای 170 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) قرار داده و سینی را به فر وارد کنید. برای مدت 15 دقیقه صبر کنید تا سطح روی نان طلایی شود. البته دقت نمایید که ابتدا سینی را برای پخت قسمت زیرین نان در کف فر قرار دهید و پس از پخته شدن آن را به سینی بالایی فر منتقل کرده تا قسمت رویی آن نیز آماده شود. پس از پخت کامل نان، می تواندی آن را با انواع سس ها نظیر سس ایتالیایی و یا سس مارینارا سرو نمایید.

نکات طلایی در زمینه پخت نان کتوژنیک سیر:

دستور پخت نان کتوژنیک سیر

نتیجه گیری از مطالعه مطلب دستور پخت نان کتویی

همان طور که گفته شد، در رژیم کتویی، افراد باید به میزان حداقل کربوهیدرات مصرف نمایند و میزان کالری مصرفی روزانه از طریق چربی ها و پروتئین های سالم برآورده خواهد شد. به همین منظور، در مطلب حاضر سعی کردیم تا دستور پخت سه عدد نان کتویی ساده، گل کلم و سیر را به شما آموزش دهیم تا به راحتی بتوانید از آن ها در رژیم کتویی خود بهره مند شوید. البته بهتر است که افراد پیش از مصرف هر کدام از این مدل نان ها ابتدا با متخصص تغذیه خود مشورت نمایند.

آخرین دستور های آشپزی رژیمی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همیشه اولین نفر باشید! برای اطلاع از آخرین تخفیف‌ها و جدیدترین کالاها در خبرنامه ثبت‌نام کنید.

سبد خرید
ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟

فروشگاه
0 علاقه مندی
2 محصول سبد خرید
حساب کاربری من