طرز تهیه شربت سکنجبین بدون شکر

طرز تهیه شربت سکنجبین بدون شکر

طرز تهیه شربت سکنجبین بدون شکر در دستور های مختلف در این مطلب آورده شده است. شربت سکنجبین یکی از انواع نوشیدنی های اصیل ایرانی است که از گذشته تا به امروز به مصرف آن بسیار توصیه شده و دارای خواص بیشمار می باشد. این شربت دارای طعم و مزه بسیار مطلوب و خوشایند بوده و می‌توان آن را با انواع مختلفی از عرقیجات ترکیب کرد.

جهت تهیه سکنجبین به مواد اولیه زیادی نیاز نیست و همان طور که می دانید اصلی‌ترین ماده جهت تهیه این شربت، مقدار زیادی شکر است که می تواند برای بیماران مبتلا به دیابت و همچنین بیماران قلبی و عروقی مشکل ساز باشد. افرادی که دارای رژیم های غذایی لاغری هستند نیز نمی توانند شربت سکنجبین همراه با مقدار زیادی شکر را مصرف نمایند. به همین منظور، ما در این مقاله سعی داریم تا طرز تهیه شربت سکنجبین بدون شکر و با استفاده از شیرین کننده طبیعی بی لو را به شما آموزش دهیم، پس با ما همراه باشید.

مواد مورد نیاز جهت تهیه شربت سکنجبین بدون شکر

برای تهیه شربت سکنجبین بدون شکر به مواد زیر نیاز داریم:

شیرین کننده های طبیعی بی لو شامل شکر و حبه استویا می باشد. در این بخش چون که ما داریم شربت درست می کنیم، باید از شکر استویا استفاده کنیم. اینکه اسم شکر روی این محصول می باشد، نباید شما را نگران کند. شکر استویا در واقع پودری شیرین کننده است که کالری کمتر و قند بسیار پایین تر ولی شیرین کنندگی بسیار بالاتری نسبت به شکر مصنوعی موجود در بازار دارد. شما می توانید شکر استویا را از لینک زیر خریداری کنید.

طرز تهیه شربت سکنجبین بدون شکر

  1. ابتدا یک قابلمه مناسب با حجم مواد اولیه انتخاب کرده و دو پیمانه آب را به همراه ۱۰۰ گرم شیرین کننده طبیعی بی لو در آن بریزید.
  1. سپس قابلمه را بر روی اجاق قرار داده و زیر آن را روشن کنید تا آب اضافه تبخیر شود و شربت غلیظی از این ترکیب به وجود بیاید.
  1. توجه داشته باشید که میزان حرارت شعله را هم به صورت ملایم قرار داده و درب قابلمه را نیز نیمه بسته بگذارید تا ترکیب به آرامی شروع به جوشیدن کند.
  1. در مدت تبخیر آب اضافه موجود در قابلمه، به سراغ نعنای تازه رفته و آنها را به خوبی بشویید.
  1. سپس بعد از اینکه ترکیب موجود در قابلمه شروع به غل زدن کرد، برگ های نعنا را اضافه کرده تا عصاره آن با مواد دیگر ترکیب شود. توجه داشته باشید که برگ های نعنا را خرد نکنید و به صورت کاملا سالم در قابلمه اضافه کنید در هنگام جدا کردن برگها از شربت دچار مشکل نشویم.
  1. بگذارید ترکیب آب، شیرین کننده طبیعی بی لو و برگ های نعناع به خوبی به بجوشد و آب اضافه آن تبخیر شود تا به غلظت کافی برسد.
  1. زمانی می‌توان گفت شربت مورد نظر غلیظ شده است که در هنگام هم زدن، سفت به نظر برسد و به راحتی از قاشق به پایین چکه نکند.
  1. بعد از اینکه ترکیب مورد نظر به غلظت کافی رسید، می توانید سرکه را به آن اضافه کرده و دوباره اجازه دهید تا بر روی حرارت بجوشد.
  1. سپس آن را از روی حرارت برداشته و در محل دیگری قرار دهید و صبر کنید تا به آرامی سرد شود.
  1. برای جدا کردن برگ‌های نعنا از شربت تهیه شده میتوانید شربت را از صافی رد کرده و یا با یک ملاقه برگ های نعنا را به آرامی جدا کنید.
  1. در صورتی که تمایل به استفاده از عطر و طعم نعنا در شربت سکنجبین ندارید، می توانید آن را حذف کرده و بدون هیچ مشکلی از سبزیجات یا مواد دیگری به جای آن استفاده کنید.
  1. بعد از سرد شدن شربت و جدا کردن برگهای نعنا، شربت را کمی صاف کرده و در شیشه دربسته بریزید و در یخچال از آن نگهداری کنید.
  1. برای تنظیم کردن میزان شیرینی و همچنین مزه سرکه در شربت سکنجبین می توان کمی سرکه یا شیرین کننده طبیعی بی لو را دوباره اضافه کنید تا به طعم مورد نظر شما برسد. اگر دوست دارید که در شربت سکنجبین بدون شکر از عسل استفاده کنید، می توانید مقداری از شیرین کننده طبیعی بی لو را کم کرده و به جای آن ۲۰۰ گرم عسل طبیعی اضافه کنید.
  1. بعد از اضافه کردن عسل نیز باید اجازه دهید تا آب و عسل به خوبی به جوشد تا کف ایجاد شود.
  2. سپس میتوانید کف های ایجاد شده را جمع کرده و شربت را صاف کنید و بعد از آن نعنا و سرکه را به شربت بیفزایید.
شربت سکنجبین بدون شکر و رژیمی

مزایای استفاده از شربت سکنجبین بدون شکر

چند دستور تهیه دیگر برای شربت سکنجبین

حال که کم کم داریم به فصل تابستان نزدیک می شویم، بهتر است تا چند دستور تهیه از شربت سکنجبین را نیز برای شما قرار دهیم. در این صورت زمانی که بعد از یک روز طولانی کاری، به خانه بر می گردید، و هوس نوشیدنی شیرین و خنک را داشته اید، می توانید از دستور های رژیمی ما بهره ببرید.

با ما همراه باشید.

طرز تهیه شربت سکنجبین بدون شکر با خاکشیر

برای تهیه شربت سکنجبین با خاکشیر بدون شکر می توانید از مراحل قبل کمک بگیرید. پیشنهاد ما به شما این است که مقدار بیشتری از شربت سکنجبین را آماده کنید و در یخچال قرار دهید تا با طعم ها و دستور های مختلف آن را حاضر کنید.

شربت فوق را با کمی آب و مقدار مورد نظر خاکشیر ترکیب کنید. خاکشیر ماده ای است که برای رفع یبوست و افزایش تحرکات روده مناسب است. ترکیب خاکشیر و شربت سکنجبین می توانید برای دستگاه گوارش معجزه کند. خود خاکشیر را می توان با دستور های متنوع دیگری نیز به عنوان شربت تهیه کرد. برای دریافت دیگر دستور های تهیه شربت خاکشیر به لینک زیر مراجعه کنید.

طرز تهیه شربت سکنجبین با خاکشیر بدون شکر و رژیمی

طرز تهیه شربت سکنجبین با عسل

برای طرز تهیه شربت سکنجبین با عسل لازم است که شکر استویا را از دستور حذف کنید و به جای آن از عسل استفاده کنید. مقدار مناسب عسل و آب را با یکدیگر مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید. باید صبر کنید تا شربتی غلیظ به شما بدهد. اگر مایل باشید و طعم نعنا را نیز دوست داشته باشید، چند برگ نعنا نیز می توانید در حین اینکه روی شعله در حال سفت شدن است، اضافه کنید.

تفاوتی که درست کردن شربت سکنجبین با عسل و شکر دارد این است که در حین غلیظ شدن ممکن است کمی کف روی مایع قرار بگیرد که شما باید آن ها را به وسیله یک قاشق جمع کنید. سپس می توانید سرکه را نیز اضافه کنید. بعد از آماده شدن اجازه دهید تا شربت به دست آمده سرد شود. سپس مقدار مناسبی از شربت را به همراه آب و یخ میل کنید. یک نوشیدنی عالی برای روز های گرم تابستان!

طرز تهیه شربت سکنجبین با عسل

طرز تهیه شربت سکنجبین مجلسی

در فرهنگ ما ایرانی ها رایج است تا از میهمانان خود با یک نوشیدنی پذیرایی کنیم. انتخاب اکثر ما در تابستان شربت های خنک می باشد که یکی از آن ها سکنجبین است. برای طرز تهیه شربت سکنجبین مجلسی، لازم است تا بعد از آماده کردن شربت و در هنگام سرو از مقداری تخم شربتی و زعفران دم کرده، استفاده کنید. ترکیب سکنجبین به همراه تخم شربتی، با عطش روز های گرم تابستان مقابله می کند و زعفران دم کرده، طعم و عطر بسیار خوبی را به شربت می دهد.

استویا نام گیاهی است که دارای گلیکوزید های طبیعی است. این ماده خاصیت شیرین شدن دارد. مناسب ترین جانشین شکر، استویا و شیرین کننده های درست شده از این گیاه می باشد.

طرز تهیه شربت سکنجبین مجلسی

نتیجه گیری از مقاله طرز تهیه شربت سکنجبین بدون شکر

همان طور که می‌دانید در طرز تهیه شربت سکنجبین به روش اصلی، مقدار زیادی شکر یا عسل باید استفاده شود تا به شیرینی لازم برسد. اما مقدار زیاد شکر یا حتی عسل برای افرادی که دچار بیماری های قلبی و عروقی بوده یا میزان قند خون آنها بالا است و دچار بیماری دیابت هستند، می تواند خطرناک باشد. بنابراین به جای این مقدار از شکر یا عسل، می توان از شیرین کننده طبیعی بی لو استفاده کرده و از خواص طبیعی آن بهره برد.

همچنین استفاده از شیرین کننده های طبیعی در طرز تهیه شربت سکنجبین بدون شکر، باعث پیشگیری از بالا رفتن میزان قند خون شده و شرایط مناسبی برای افرادی که از رژیم های لاغری استفاده می کنند نیز فراهم می گردد.

به همین منظور توصیه می شود که جهت تهیه شربت سکنجبین بدون شکر در خانه، از شیرین کننده طبیعی بی لو استفاده کنید تا علاوه بر به دست آوردن طعم شیرین کاملاً طبیعی و بدون ضرر، سلامتی خانواده خود را نیز تضمین کنید.

هم چنین، تولید کنندگان شربت سکنجبین صنعتی میتوانند در کارگاهها و کارخانجات خود، شیرین کننده قنادی بی لو را جایگزین شکر کرده تا علاوه بر به دست آوردن طعمی بسیار خوب و دلنشین، خطر ابتلا به بیماری های دیابت و قلبی و عروقی را در مصرف کنندگان کاهش دهند.

آخرین دستور های آشپزی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همیشه اولین نفر باشید! برای اطلاع از آخرین تخفیف‌ها و جدیدترین کالاها در خبرنامه ثبت‌نام کنید.

سبد خرید
ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟

فروشگاه
0 علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من