طرز تهیه حلوای بدون شکر و رژیمی

طرز تهیه حلوای بدون شکر و رژیمی

در این مقاله به طرز تهیه حلوای بدون شکر و رژیمی می پردازیم. از قدیم، حلوا شیرینی سنتی در خاورمیانه و یونان بوده است و به طور معمول با ترکیبی از عسل، کنجد و شکر تهیه می شده است. اگرچه دانه کنجد مقدار زیادی مواد معدنی ضروری دارد اما به دلیل اینکه شیرین است و دارای قند زیادی است از نظر بهداشتی کاملاً سالم نیست.

در واقع حلوا یک شیرینی متراکم و شیرین و یک میان وعده عالی است که با نان، چای و قهوه، سرو می شود و بسته به سلیقه خود می توان را با بسیاری از مواد دیگر مانند بادام زمینی، پسته و شکلات ترکیب کرد. با ما همراه باشید تا در ادامه طرز تهیه حلوای بدون شکر را به شما آموزش دهیم.

طرز تهیه انواع حلوای بدون شکر و رژیمی

در این بخش ما به شما آموزش می دهیم که چطور حلوای بدون شکر و رژیمی را درست کنید. از مواد اولیه اصلی برای تهیه حلوا شکر است که عامل اصلی طعم دهی به این دسر فوق العاده و خوشمزه است. اما در اغلب دستور تهیه های این بخش، از شیرین کننده استویا به عنوان جایگزین شکر استفاده شده است.

مواد لازم جهت تهیه حلوای بدون شکر

برای تهیه حلوای ساده بدون شکر به مواد زیر نیاز داریم:

طرز تهیه حلوای بدون شکر و رژیمی

  1. در تابه ای آرد را تفت دهید.
  2. 1/4 فنجان آب را درون یک قابلمه کوچک بریزید، بعد از جوش آمدن آب، شیرین کننده طبیعی را اضافه کنید و خوب هم بزنید.
  3. شیرین کننده طبیعی را روی حرارت متوسط بگذارید و گاهی اوقات هم بزنید تا کامل حل شود. به محض اینکه قوام پیدا کرد بلافاصله شربت را از روی حرارت بردارید.
  4. به تدریج شربت را درون مخلوط ماهیتابه ریخته و به طور مرتب با یک قاشق چوبی هم بزنید تا زمانی که حلوا در ماهیتابه مانند یک توده صاف جمع شود.
  5. اکنون حلوا در داخل ظرف ریحته تا در دمای اتاق خنک شود و حداقل 2 ساعت بگذارید سرد شود.
طرز تهیه حلوای بدون شکر ساده با شیرین کننده استویا بی لو

حلوای گل سرخ و پسته

  1. آرد را تفت دهید، سپس نیمی از پسته خرد شده و 1/4 قاشق غذاخوری پودر گل سرخ را به همراه گلاب و وانیل اضافه کنید.
  2. شربت شیرین کننده یا پودر شیرین کننده طبیعی بی لو را درون مخلوط حلوا ریخته و خوب هم بزنید تا بافت حلوا سفت و یکدست شود.

حلوای هل و شکلات

  1. آرد را تفت دهید، 1/2 قاشق غذاخوری هل را به اراد اضافه کنید.
  2. شربت قند یا شیرین کننده طبیعی را درون مخلوط آرد بریزید و خوب هم بزنید، سپس به سرعت 1/2 فنجان شکلات تیره خرد شده به ترکیب اضافه کنید.
  3. حال حلوا را درون ظرفی ریخته و 1/4 فنجان شکلات تیره خرد شده روی آن بپاشید و به آرامی فشار دهید تا چسبیده شود.

طرز تهیه حلوای بدون شکر با خرما

برای تهیه حلوای بدون شکر با خرما به مواد زیر نیاز داریم:

برای تهیه حلوای خرما، مراحل زیر را انجام دهید:

  1. ابتدا کره گیاهی را در ماهی تابه روی شعله قرار دهید تا آب شود.
  2. سپس آرد گندم را اضافه کنید و اجازه دهید آرد سرخ شود و رنگ آن تیره شود.
  3. وقتی به این مرحله رسید، زیر ماهی تابه را خاموش کنید و اجازه دهید کمی سرد شود.
  4. سپس پودر دارچین و هل را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
  5. سپس خرما ها را پوست گرفته و له کنید و به مخلوط اضافه کنید و به خوبی هم بزنید تا یکدست شود.
  6. سپس در یک ظرف ریخته و با کمی پسته تزئین کنید و نوش جان کنید.

دسر حلوای خرما را می توانید به همراه محصولات بدون شکر، از جمله بیسکویت های بدون شکر و رژیمی، میل کنید. بی لو تولید کننده انواع محصولات بدون شکر با شیرین کنند طبیعی به نام استویا است. استویا نام گیاهی است که دارای گلیکوزید های طبیعی است. این ماده خاصیت شیرین شدن دارد. مناسب ترین جانشین شکر، استویا و شیرین کننده های درست شده از این گیاه می باشد.

طرز تهیه حلوا با شیره انگور بدون شکر

جهت طرز تهیه حلوا با شیره انگور به مواد زیر نیاز داریم:

برای تهیه حلوای بدون شکر با شیره انگور مراحل زیر را باید انجام دهید:

  1. ابتدا آرد را به مدت 10 دقیقه تفت دهید تا خامی آن گرفته شود.
  2. شیره انگور را به همراه آب قاطی کنید تا شربت حلوا به دست آید.
  3. سپس شربت شیره انگور را به آرد تفت داده شده، اضافه کنید.
  4. این کار را روی شعله ملایم گاز انجام دهید و بعد به دست آمدن مخلوط، شعله را خاموش کنید.
  5. در این مرحله دارچین و هل را به میزان دلخواه خود اضافه کنید.
  6. بعد از اینکه کمی سرد شد در قالب ریخته و تزئین کنید و نوش جان کنید.

نکته: این کار را به آرامی و کم کم انجام دهید تا آرد گوله گوله نشود. همچنین با پشت قاشق آرد را کاملا له کنید و به مخلوط برگردانید. این کار را انجام دهید تا زمانی که مخلوطی صاف و یکدست داشته باشید.

طرز تهیه حلوا بدون شکر با شیره انگور

انواع حلواهای مشهور

حلواها دو دسته اند که توسط ترکیبات اساسی موجود در آنها تعریف می شوند. نوع اول، حلوائی است که به صورت آرد تهیه شده و با شربت قند پخته می شود و ظاهری ژله مانند دارد.

حلواهای نوع دوم، با کنجد، دانه های روغنی و شربت شیرین تهیه می شود. این نکته را در نظر داشته باشید که برای درست کردن یک حلوای بدون شکر و رژیمی، می توانید شیرین کننده ی طبیعی بی لو را جایگزین قند کنید.

حلوای کنجد، در خاورمیانه و دیگر مناطق اطراف دریای مدیترانه محبوب است. این حلوا با موادی نظیر دانه کنجد، شربت، شکر یا شیرین کننده طبیعی بی لو، روغن نباتی و مواد مختلف دیگر مانند آجیل و طعم دهنده ها درست می شود.

آیا حلوا یک دسر سالم است؟

حلوای کنجد، سرشار از ویتامین B، ویتامین E، کلسیم، فسفر، منیزیم، روی، سلنیوم و آنتی اکسیدان ها است و با توجه به مواد تشکیل دهنده آن مانند کنجد و شکر، به عنوان یک منبع مغذی با انرژی بالا، می تواند سلول های بدن را دوباره زنده کند. این دسر خوشمزه و سالم برای بزرگسالان و کودکان مناسب است.

یک وعده حلوا حدود 131 کالری، 3.5 گرم پروتئین، 17 گرم کربوهیدرات و 6 گرم چربی، 1.2 گرم چربی اشباع نشده دارد و همچنین مقدار کمی فیبر (حدود 1.3 گرم) در آن موجود است.

درست است که حلوا حاوی برخی از مواد مغذی است، اما سرشار از قند است به همین دلیل ماده غذایی سالمی نیست. اما با جایگزینی شیرین کننده طبیعی به جای قند، می توان این دسر خوشمزه را سالم سرو کرد. در کل شیرینی جات به دلیل وجود شکر در آن ها سالم و رژیمی نیستند اما با برخی تغییرات در دستور تهیه می توان آن ها را سالم و رژیمی کرد. ما در لینک زیر به شما انواع دسر های سالم و رژیمی را آموزش داده ایم.

همچنین بخوانید:

انواع دسر های رژیمی

حلوای رژیمی و بدون شکر با پودر شیرین کننده استویا جایگزین شکر

آیا افراد دیابتی می توانند حلوا بخورند؟

درسته که شکر از مزایای سلامتی بالایی برخوردار نیست. اما با این وجود، به عنوان دسر استفاده می شود.

تأثیر بیش از حد قند روی چاقی و دیابت به خوبی ثابت شده است و یکی از مضرات شگفت انگیز شکر تأثیر جدی آن بر سلامت قلب است و اساساً هرچه میزان قند اضافه شده به دسر یا غذا بیشتر باشد، خطر ابتلا به بیماری های قلبی نیز بیشتر است

مصرف زیاد قند باعث افزایش فشار خون و التهاب مزمن می شود، که هر دو منجر به بیماری قلبی می شوند. مصرف بیش از حد قند، به ویژه در دسرهای قندی مانند حلوا، با فریب دادن بدن به کند کردن سیستم کنترل اشتها، باعث افزایش وزن و چاقی می شود.

بنابراین، افرادی که مبتلا به دیابت هستند نباید در مصرف قند و شکر زیاده روی کنند، زیرا مقدار بدن این افراد انسولین کافی برای تجزیه مواد قندی را ندارند.

اما برای از دست ندادن دسر خوشمزه ای مانند حلوا می توان به جای قند و شکر از شیرین کننده طبیعی بی لو که دارای طعمی شیرین و لطیف است، استفاده کرد.

ملاحظات قند حلوا

شکر به نوعی یکی از دو ماده اصلی حلوا است. قند موجود در حلوا، بدون ارائه مواد مغذی میزان کالری موجود در حلوا را افزایش می دهد و اغلب به آن کالری “خالی” گفته می شود. غذاهای حاوی قند زیاد می توانند مواد مغذی دیگر را از بین ببرند و خطر ابتلا به بیماری چاقی را افزایش دهند.

با تفاسیر گفته شده نمی توان مقدار زیادی حلوا مصرف کرد، مگر اینکه از شیرین کننده های طبیعی در آن استفاده شود.

نتیجه گیری از مطلب حلوای بدون شکر و رژیمی

در مقاله حلوای بدون شکر و رژیمی، ما انواع دستور های تهیه حلوا را در طعم های مختلف به شما آموزش داده ایم. برای تهیه حلوا رژیمی، شکر باید حذف شود. به عنوان طعم دهنده در این دستور های تهیه از شیرین کننده طبیعی و رژیمی استویا استفاده کرده ایم. حتی افراد دیابتی نیز می توانند با این روش در طول رژیم درمانی خود، از حلواهای بدون شکر و رژیمی استفاده کنند.

آخرین دستور های آشپزی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همیشه اولین نفر باشید! برای اطلاع از آخرین تخفیف‌ها و جدیدترین کالاها در خبرنامه ثبت‌نام کنید.

سبد خرید
ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟

فروشگاه
0 علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من