طرز تهیه مربای آناناس رژیمی

طرز تهیه مربای آناناس رژیمی

مربای آناناس، یکی از خوش طعم ترین انواع مربا به حساب می آید که پایه اصلی آن شکر است. به علت وجود قند و شکر زیادی که در این نوع مربا وجود دارد، بسیاری از افراد به دلیل مشکلات دیابتی، قلبی و عروقی، چاقی و… نمی توانند از طعم خوب و دلچسب آن لذت ببرند. بیلو اینجاست که با مواد غذایی بدون قند و کاملا ارگانیک، این فرصت را به شما بدهد تا بتوانید هر غذا و مربایی را که می خواهید به آسانی درست کرده و میل کنید. حتی افرادی که می خواهند از بیماری هایی مثل دیابت پیشگیری کنند، می توانند غذا هایی را تهیه نمایند که در آن به جای شکر از شیرین کننده های طبیعی و بدون قند ما استفاده شده است.

مربای آناناس نیز آن دسته از میان وعده های قندی می باشد که شاید همه افراد نتوانند از آن استفاده کنند. اگر فردی هستید که از اضافه وزن رنج می برید و باید روزانه کالری مصرفی خود را اندازه بگیرید یا اگر بیشتر به سلامت جسم خود اهمیت می دهید، در این مقاله با ما همراه باشید تا دستور تهیه مربای آناناس رژیمی را در اختیار شما قرار دهیم، با میل کردن آن، دیگر نگران دریافت کالری اضافی و به خطر افتادن سلامتی خود نباشید.

آموزش تهیه مربای آناناس رژیمی

آناناس، میوه ای گرمسیری و استوایی می باشد. این میوه به دلیل شکل جذاب و متفاوت، اکثر افراد را شیفته خود کرده است. آناناس را می توان به اشکال مختلفی مثل کمپوت، مربا و… سرو کرد. این میوه استوایی به دلیل داشتن آنتی اکسیدان فراوان و خاصیت ضد التهابی، برای بیمارانی که سرطان، آرتریت، مشکلات گوارشی و مشکلات کلیوی دارند، بسیار توصیه می شود. بی لو، طرز تهیه مربای آناناس رژیمی را به شما عزیزان آموزش می دهد تا همه افراد حتی بیماران دیابتی و… بتوانند طعم فوق العاده آن را تجربه کنند.

مواد لازم جهت تهیه مربای آناناس رژیمی

استفاده از دارچین بسته به ذائقه شما دارد که می توانید در طرز تهیه مربای آناناس، از آن استفاده نکنید و یا می توانید به جای دارچین، از جوزهندی استفاده نمایید. این را بدانید که استفاده نکردن از این مواد، باعث بد طعم شدن مربا نخواهد شد.

طرز تهیه مربای آناناس رژیمی

در مرحله اول، پوست آناناس را جدا کرده و قسمت سفت آن را بیرون بیاورید. سپس آن را به قطعات کوچک برش بزنید. در برش زدن آناناس ها، این نکته را در نظر بگیرید که هنگام پخت، اندازه آناناس ها کوچک تر می شود. در مرحله بعد، باید دارچین را با آنها کاملا مخلوط کنید. پس از مخلوط کردن دارچین با آناناس ها، در یک قابلمه مقداری آب بریزید و به مدت 45 دقیقه روی حرارت بگذارید تا آناناس های داخل آن کاملا بپزند.

پس از پخت آناناس ها، شیرین کننده طبیعی بی لو را اضافه کرده و به مواد اجازه دهید روی حرارت کم چند دقیقه بمانند تا آب بیندازند. در مرحله بعد، آب‌لیمو را به مواد اضافه کنید. توجه داشته باشید که اگر شربت مربا به غلظت مناسب نرسیده بود، شعله گاز را زیاد کنید تا به غلظت کافی برسد. غلظت این شربت تقریبا باید مانند عسل شود.

شما می توانید برای خوش عطر شدن مربا، کمی زعفران را که از قبل دم کرده اید، به آن اضافه نمایید. پس از چند جوش، زیر مربا آناناس را خاموش کرده و مواد را از روی حرارت بردارید و فرصت دهید تا مربا کاملا خنک شود. پس از خنک شدن، آن را در ظرف مناسبی بریزید.

ملاحظات شکر در مربای آناناس رژیمی

ملاحظات شکر در مربای آناناس رژیمی

یکی از پایه های اصلی تشکیل دهنده مربا، شکر است. شکر موجود در آناناس، باعث می شود افرادی که بیماری های خاصی مثل قند خون، بیماری قلبی و عروقی، چاقی و… دارند نتوانند این نوع مربا را استفاده کنند. بی لو با حذف شکر و جایگزین کردن آن با شیرین کننده های طبیعی توانسته راهی را ایجاد کند تا همه افراد بتوانند این نوع مواد غذایی را بدون نگرانی، استفاده کنند.

باید بگوییم، شکر موجود در مربا، میزان کالری موجود در آن را افزایش می دهد. وعده های غذایی، دسر، مربا و… که برای پخت باید از قند و شکر فراوان در آنها استفاده کرد، می توانند خطر ابتلا به بیماری هایی همچون چاقی و دیابت را افزایش دهند.

در حقیقت، شکر مزیتی برای بدن ندارد و بهترین راه جایگزین کردن این ماده غذایی با شیرین کننده های طبیعی است. برخی از افراد گمان می کنند که استفاده نکردن از قند یا شکر و جایگزین کردن این مواد با شیرین کننده های طبیعی در پخت شیرینی، کیک، مربا و… باعث از بین رفتن طعم آنها می شود؛ اما ما به شما این اطمینان را می دهیم که کاملا در اشتباه هستید. شما با جایگزین کردن قند و شکر نه تنها باعث بی مزه شدن کیک و شیرینی ها نمی شوید بلکه طعمی فوق العاده را به آنها می دهید. مهم‌تر از همه، شما با این کار به حفظ سلامتی خود و اطرافیانتان کمک بسزایی خواهید کرد.

شیرین کننده های طبیعی بی لو، مانند شکر شیرین است؛ اما کالری آن بسیار کمتر از شکر می باشد و نه تنها باعث چاقی نمی شود بلکه نگرانی برخی از افراد را نسبت به افزایش وزن و قند خون کاملا بر طرف می کند. همان‌طور که می دانید، استفاده مکرر از قند و شکر در پخت کیک، شیرینی و تمام مواد غذایی که شکر از مواد اصلی آن می باشد، ابتلا به دیابت و چاقی را افزایش می دهد؛ اما جایگزین کردن آن با شیرین کننده های طبیعی و کم نظیر بی لو، تمام این عوارض را از بین می‌برد.

سخن پایانی

ما در این مقاله، طرز تهیه مربای آناناس رژیمی را به شما عزیزان آموختیم و نکاتی را حول استفاده نکردن از قند و شکر بیان کردیم. بی لو به شما پیشنهاد می کند که اگر به فکر سلامتی خود و اطرافیانتان هستید، از محصولات طبیعی و ارگانیک در پخت غذا هایتان استفاده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همیشه اولین نفر باشید! برای اطلاع از آخرین تخفیف‌ها و جدیدترین کالاها در خبرنامه ثبت‌نام کنید.

سبد خرید
ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟

فروشگاه
0 علاقه مندی
3 محصول سبد خرید
حساب کاربری من