طرز تهیه شیرینی کره ای بدون شکر و بدون تخم مرغ

طرز تهیه شیرینی کره ای بدون شکر و بدون تخم مرغ

در دنیای امروز، با تغییر روند و سبک زندگی مردم جهان و به ویژه ما ایرانی ها، مشکلاتی نظیر دیابت، چاقی و حتی بیماری های قلبی و عروقی به شدت افزایش یافته است. از این رو تغییر در سبک غذا خوردن و تبدیل آن به سبکی سالم، می تواند این بیماری ها و مشکلات را تا حدود زیادی از شما دور کند. در ادامه این مقاله با ما همراه باشید تا طرز تهیه شیرینی کره ایی بدون شکر و بدون تخم مرغ را به شما آموزش دهیم.

چرا شیرینی کره ای بدون شکر و یا بدون تخم مرغ؟

حتماً می دانید که مصرف زیاد شکر می تواند برای بدن بسیار مشکل ساز باشد، چراکه شکر از کالری و تری گلیسیرید تشکیل شده است و بدن برای رفع آن به ترشح انسولین نیاز دارد. پس اگر بدن نتواند مقدار انسولین مورد نیاز را ترشح کند، مشکلاتی جدی بدن را تهدید می کند و همان طور که اشاره شد بیماری های قلبی و عروقی می توانند بدن شما را با مشکل مواجه کنند.

پس با این تفاسیر، کم کردن مصرف شکر و استفاده از شیرین کننده های طبیعی می تواند راه کاری منطقی به نظر برسد. با استفاده از شیرین کننده طبیعی بی لو می توانید طعم خوش یک شیرینی کره ای خوشمزه را برای خود رقم بزنید و در عین حال از مضرات شکر در امان بمانید.

طرز تهیه شیرینی بدون تخم مرغ و شکر

طرز تهیه شیرینی بدون تخم مرغ و شکر

آماده سازی

  1. شیرین کننده طبیعی بی لو را در دسترس بگذارید.
  2. کره را در دمای اتاق قرار دهید.
  3. فر را روی دمای 180 درجه تنظیم کنید.
  4. سینی فر را چرب کرده و آن را آماده کنید.

طرز تهیه شیرینی کره ای بدون شکر و تخم مرغ

  1. میزان مورد نظر از کره ای که در دمای اتاق قرار داده بودید را داخل کاسه میکسر بریزید.
  2. پودر شیرین کننده طبیعی بی لو را به کاسه اضافه کنید.
  3. با استفاده از میکسر برقی (با سرعت کم)، کره و پودر شیرین کننده طبیعی را به خوبی مخلوط کنید.
  4. آرد را الک کرده و به مخلوط اضافه کنید.
  5. نصف قاشق چایخوری نمک را به کاسه اضافه کنید.
  6. سپس مخلوط را دوباره به کمک هم زن یا یک قاشق به هم بزنید تا به خوبی یک دست شود.
  7. یک قاشق غذاخوری پودر وانیل را اضافه کرده و به خوبی هم بزنید.
  8. خمیر به دلیل وجود کره بافت خیس مانند پیدا می کند، خمیر را به خوبی ورز دهید تا یکدست شود.
  9. اگر خمیر شما شکل و شمایل پودری مانند دارد و کمی خشک به نظر می رسد، می توانید چند قاشق روغن یا شیر به آن اضافه کنید (پیشنهاد من استفاده از 2 قاشق غذا خوری شیر است).
  10. حالا خمیر را داخل کاغذ شیرینی پزی بگذارید و آن را به شکل یک یک وردنه دربیاورید و به خوبی در آن بپیچید، این گونه بعدا می توانید شیرینی ها را به صورت گرد دربیاورید.
  11. خمیر پیچیده شده را به مدت 30 دقیقه درون فریزر قرار دهید تا کمی خودش را بگیرد.
  12. بعد از 30 دقیقه خمیر را از داخل کاغذ جدا کرده و آن را با یک چاقو به قسمت های دلخواه تقسیم کنید، مثلا ضخامت 1 اینچ مناسب است.
  13. شیرینی های کره ای برش داده شده را با فاصله بر روی سینی فر قرار دهید.
  14. بگذارید شیرینی ها به مدت 15 دقیقه درون فر بمانند.
  15. شیرینی ها را از فر خارج کرده و بگذارید به مدت حداقل نیم ساعت خنک شود. (در ابتدا شیرینی های کره ایی کمی نرم به نظر می رسند اما وقتی کاملاً خنک شوند کاملا ترد می شوند.)

شیرینی کره ای بدون شکر مناسب چه افرادی است؟

شیرینی کره ای بدون شکر و بدون تخم مرغ، بسیار سالم و خوش مزه است و به راحتی می توان در خانه آن را آماده کرد. یکی از مواردی که این شیرینی ها را از بقیه شیرینی ها متمایز کرده است، نداشتن تخم مرغ است که می تواند به سلامت آن کمک شایانی کند. افرادی که نگران چاقی، اضافه وزن و بیماری های قلبی و عروقی هستند، می توانند شیرینی های خانگی خود را به روشی سالم تر بپزند و از آن لذت ببرند.

کلام آخر

با استفاده از این شیرینی های کره ای بدون شکر و خوشمزه، می توانید سلامتی خود و خانواده تان را تا حد بسیار خوبی تضمین کنید و از بیماری ها و مشکلات مربوط به شکر در امان باشید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همیشه اولین نفر باشید! برای اطلاع از آخرین تخفیف‌ها و جدیدترین کالاها در خبرنامه ثبت‌نام کنید.

سبد خرید
ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟

فروشگاه
0 علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من